„Mane dar žiemą pakvietė dalyvauti Kanų kino festivalio show room. Žinoma, iš pradžių buvo peržiūrėti ir įvertinti mano darbai, tik tada gavau pakvietimą“, – DELFI pasakojo Natalija. Jos darbai pakliuvo ten, iš kur garsenybės, žengusios raudonuoju Kanų kino festivalio kilimu, galėjo rinktis sau apdarus, papuošalus ir kitas grožybes.

Jau kelerius metus papuošalus kurianti N. Martinavičienė tikino, kad tokiame pasauliniame renginyje dalyvavo pirmą kartą, tad ir ji pati iki paskutinės minutės nežinojo, kaip tiksliai viskas vyks: „Į tą show room ateidavo aktorės, režisierės, kiti meno ir kultūros žmonės pasiruošti žengimui ant raudonojo kilimo. Pati pirmą kartą tokiame dalyvavau, todėl viskas buvo nauja“.

Natalija Martinavičienė

Natalija moterims siūlė pasipuošti savo kurtais papuošalais. Ir išties jai labai pasisekė: „Agentūra, su kuria dirbau, dar skaičiuoja, tačiau kiekvieną dieną ateidavo ne viena ir ne dvi moterys, o paskutinę dieną su mano kūriniais raudonuoju kilimu žengė net dešimt garsių moterų“.

N. Martinavičienė džiaugėsi, kad jos papuošalais buvo pasipuošusi ir filipinietė režisierė, kurios filme vaidinusi aktorė pelnė geriausios aktorės titulą. Papuošalų kūrėja suskaičiavo, kad jos papuošalais puošėsi apie penkiasdešimt moterų.

Iš kairės: Andi Eigenmann (su N. Martinavičienės papuošalais), Brillante Mendozas ir Jaclyn Jose

Viena jų buvo žymaus futbolininko Hatemo Beno Arfo mergina, kuri viešumoje su juo pasirodė pirmąjį kartą. „Po šio jos pasirodymo, apie jo naująją merginą rašė visa užsienio žiniasklaida, tad ir mano papuošalai daug kur pakliuvo. Čia bene sėkmingiausias papuošalų parinkimas“, – šyptelėjo kūrėja.

Uždarbio šiame show room'e moteris neieškojo. „Gavau labai daug pažinčių ir galimybių toliau tęsti tarptautinę karjerą. Be to, gavau pakvietimų dalyvauti mados savaitėse ir beliko tik sudėti parašus ir mano papuošalai keliaus į Žydrąją pakrantę: San Tropezą, Monaką, Kanus ir kitus kurortus“, – vardijo Natalija.

Hatemas Benas Arfa su mergina (ji pasipuošusi N. Martinavičienės kurtais papuošalais)

Beje, papuošalus, kuriais garsios moterys puošėsi iškilmingų švenčių metu, turėjo grąžinti. Nors grąžino ne visos, vienoms juos padovanojo pati Natalija, kitos juos įsigijo.

Garsias moteris Kanų kino festivalio metu puošusi Natalija ir pati žengė raudonuoju kilimu. Paskutiniojo vakaro metu ji sėdėjo taip arti Melo Gibsono, kad net kartu su juo įsiamžino vienoje nuotraukoje.

Natalija Martinavičienė

Kelias dienas Kanuose viešėjusi Natalija tikino, kad ten jos laukė ne tik linksmybės. „Ten jau nuo pat ryto turi pasipuošti kokteiline suknele, pasidaryti makiažą ir keliauti po renginius, priėmimus ir panašiai. Kanų kino festivalis susideda iš daugybės renginių, tad veikti tikrai yra ką“, – šyptelėjo pasakodama moteris.

#jewelry @natali_de_lyrik #celebrity #party #chopard #cannes2016 #filmfestival @angeladonava @parishilton @chopard

A photo posted by Natalija Martinaviciene (@natali_de_lyrik) on May 20, 2016 at 2:49am PDT

Kartu su ja Kanuose viešėjo ir jos vyras Sigitas. Moteris neslėpė dėkingumo savo sutuoktiniui už pagalbą: „Būdavo, kad turiu labai mažai laiko, o reikia ruoštis, gerai atrodyti, skubėti. Jis buvo tikras ramstis“.

Ant raudonojo kilimo N. Martinavičienė žengė du kartus, tačiau vakarėlių buvo tiek, kad sunku net jai pačiai suskaičiuoti.

#topmodel Lara Pro #paris #redcarpet #cannes2016 #filmfestival #jewelry @natali_de_lyrik #showroom #cannes

A photo posted by Natalija Martinaviciene (@natali_de_lyrik) on May 20, 2016 at 8:59am PDT

Ir vis dėlto pati Natalija pokalbio pabaigoje patikino, kad pati ilgai nesuvokė, kokia sėkmė jai nusišypsojo. „Manęs ten žmonės klausė, ar pati suvokiu, kaip man pasisekė, kad tiek daug garsių moterų pasipuošė mano papuošalais. O aš tiesiog dirbau. Išties iš pradžių net nesusimąsčiau, tačiau tikrai esu pirma lietuvė, galinti pasidžiaugti tokia sėkme“, – šyptelėjo pašnekovė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (78)