Garsenybių būryje sukiojosi ir Ignas Krupavičius, kuris jau daugiau kaip pusmetį tarnauja Lietuvos kariuomenėje. „Tai mano laisvalaikis, kurį leidžiu su draugais, – šyptelėjo Ignas ir patikino, kad šiuo metu tikrai nepraleidžia jokių su tarnyba susijusių reikalų. – Laisvalaikiu mes galime skaityti knygas, sportuoti, žaisti stalo futbolą, žiūrėti televiziją ar tiesiog ilsėtis.“

Ignas DELFI pasakojo, kad tam, jog galėtų šį vakarą praleisti sostinėje, jam teko rašyti specialų prašymą, tik gavus sutikimą, jis galėjo čia atvykti. „Tai yra mitas, kad mus ten uždaro ir mes niekur negalime išvykti, nieko pamatyti. Juk visko būna, būna, kad kariams reikia į banką ar atsiranda svarbių reikalų“, – šyptelėjo pasakodamas Ignas ir sugriovė visuomenėje tvyrantį mitą apie Lietuvos kariuomenėje ir nuo visuomenės izoliuotus karius.

Šiandien 22 valandą jau turėsiu būti grįžęs, rytoj šeštą jau kelsiuosi ir prasidės normali tarnybos diena, – vardijo Ignas. – Taip kad viskas čia gerai, jokių taisyklių nepažeidžiu, tiesiog leidžiu laiką su draugais.“ Beje, Ignas patikino, kad šįvakar, kad ir būdamas draugų būryje, negali sau leisti atsipalaiduoti ir išgerti nors lašą alkoholio, tiesiog mėgaujasi bendravimu ir būvimu sostinėje.

Ignui dar liko trys mėnesiai tarnybos. Vėliau jis spręs – likti ir siekti aukštesnio laipsnio ar grįžti į visuomeninį gyvenimą.

Prabangaus vakarėlio nepraleido Žilvinas Grigaitis, Rasa Arlauskienė, Evita Jonauskė, Audronė Bunikienė, Irena Marozienė, Ignas Krupavičius, Asta Valentaitė, Inga Stumbrienė, Mantas Petruškevičius, Sigitas Praspaliauskas bei daugelis kitų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (52)