Negyvosio jūros mineralų kupiną kosmetiką išbandė Neringa Zeleniūtė, Aušra Štukytė, Justė Arlauskaitė-Jazzu, Martynas Tyla ir kiti susirinkusieji.

Labiausiai į save dėmesį vakarėlio metu kreipė G. Drukteinis, kuris vis pakartodavo, kad šiuose produktuose nėra „parabenų, gliutamenų ir kitų blogybių“. Vis dėlto besibaigiant pristatymui jis uždavė šypsenas ir juoką sukėlusį klausimą.

Kaip suprasti, kalbate apie ilgaamžiškumą ir kitus dalykus, kalbate apie visą gėrį, tačiau tas gėris iš Negyvosios jūros. Kažkas čia ne taip. Kaip manote, gal reikia kažkaip kitaip pristatyti, o gal tiesiog vadinti ją Gyvąja?“, – rimtu veidu klausė Giedrius ir sukėlė susirinkusiųjų juoką.

Vis dėlto būtent Negyvojoje jūroje randami mineralai yra tikras izraeliečių lobis, kurio dalelę nuo šiol galima rasti ir Lietuvoje.

Pristatymo akimirkos – nuotraukų galerijoje:


Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (12)