Tai, kad mažąjį jubiliejų minės Kauno jachtklube, G. Stiklickienė nusprendė dar pernai rudenį, kuomet susipažino su baikeriu ir fotografu Jonu Pugevičiumi. Pats nedidelį laivelį turintis kaunietis pastaraisiais metais vis dažniau fotosesijas rengia jachtose ar aerodromuose.

„Jūreiviška tema man patiko. Tad, beliko tik tikėtis, kad bus geras oras“, - prisiminė šventės kaltininkė.

Ji užsakė temines laivo dekoracijas, užkandžius ir desertus. Dizainerė Aurelija Jurkšaitytė televizijos gelbėtojai sukūrė baltą suknelę, kurią savo papuošalais dekoravo Irina My My.

Dizainerės Dianos Rūtos Stankevičienės suknele, skirta laisvalaikiui ir derančiai prie jūros temos, pasipuošė ir viena geriausių Gerdos draugių, „TV pagalba“ laidos kolegė Sandra Žutautienė.

Sukaktuvininkė pasakojo labai pergyvenusi, kad šventėje negalėjo dalyvauti jos tėtis Jonas ir mama Alda.

„Labai jų pasigedau... Bet dėl suprastėjusios savijautos tėtis kartu būti negalėjo“, - sakė G. Stiklickienė.

Ypatingą dovaną – paties kurtą dainą – Gerdai atliko su „Aklųjų choru“ išgarsėjęs bei projekte „Trys muškietininkai“ dalyvavęs Gražvydas Sidiniauskas.

Sužadėtinę palepino ir televizijos prodiuseris Andrius Žemaitis.
„Man niekuo nereikėjo rūpintis. Andrius pasistengė, kad šventė būtų kupina staigmenų ir man artimų žmonių“, - sakė G. Stiklickienė.

Vieną staigmeną taip pat suorganizavo draugai, tačiau jos išpildyti iki galo taip ir nepavyko. Po kelių valandų, praleistų plaukiojant Kauno mariomis, jachta pasuko link kranto, kur jubilijatės laukė plieninio žirgo savininkas.

Išlipusi į krantą Gerda turėjo pasimėgauti vėjeliu, kedenančiu plaukus, ir važiavimu motociklu. Mergina pati mėgino užkurti transporto priemonę, bet... raktelis spynelėje nulūžo.

„Kelionę motociklu teko atidėti kitam kartui...“, - kiek apgailestavo televizijos gelbėtoja.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (75)