M. Račiūnaitė savo „Facebook“ paskyroje paviešino narkotikų testo rezultatų nuotrauką. Ją lydėjo įrašas:

Šiandien buvau Vilniaus priklausomybės ligų centre... Ir pasitikrinau dėl narkotinių medžiagų vartojimo. Kaip matote, rezultatai nuotraukoje. Kadangi nieko bendro su narkotikais neturėjau ir neturėsiu, buvo visai įdomi patirtis apsilankyti tokioje įstaigoje. Geros dienos!“ – prie nuotraukos rašė M. Račiūnaitė.

Tyrimo rezultatai

Pasiteiravus, ar moteris jau sulaukė A. Pogrebnojaus atsiprašymo, ji tik patikino, jog kol kas su vyru rimtai pasikalbėti progos neturėjo.

Primename, jog konfliktas tarp garsios poros įsiplieskė sekmadienio vakarą, kai A. Pogrebnojus savo „Facebook“ paskyroje viešai apkaltino žmoną neištikimybe ir galimu narkotikų vartojimu.

Pirmadienį A. Pogrebnojus DELFI tvirtai patikino, jog konfliktą su žmona galima išspręsti tik vienu būdu – jai atlikus narkotikų testą. Žadėta, jog, jei testas bus neigiamas, dizaineris atsiims savo žodžius, atsiprašys žmonos ir viešai pareikš esąs kvailas, pavydus vyras.

Plačiau apie konfliktą skaitykite ČIA.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (200)