Karolinos įrašas feisbuke: „Pastaruoju metu pastebėjau iš šalies, kad „žiauriai“ daug vaikinų ir merginų šneka apie svorį ir baisiausiai kritikuoja vieni kitus: kas koks yra storas. Kažkaip anksčiau niekada neatkreipdavau dėmesio į tai, nes pati niekada nesiskundžiau savo figūra...

Bet taip jau atsitiko, kad nuo praeito gegužės mėnesio dėl neteisingo gyvenimo būdo priaugau 11 kilogramų.

Taip, aš neturiu kuo pasigirti. Kai kurios moterys nėštumo metu tiek nepriauga, kiek aš „iš oro“, tiesiog gulėdama lovoje priaugau...

Kadangi pati dabar neatrodau „kūda“ kaip undinėlė manekenė, kažkaip pradėjau labiau girdėti ir tai, ką girdžiu, mane labai dirgina. Kas per debiliškas nusistatymas dabar yra, kad merginos yra gražios tik tada, kai yra super kūdos, perkarusios taip, kad krūtinės kaulai net lenda lauk. O jei atrodai sveikai, tai esi stora?

Okei, kiekvienas turi savo skonį bla bla bla. Visiems patinka sportiškos lieknos merginos, tokia jau tiesa, bet kas žmonėms negerai su galva vadinti storom merginas, kurios sveria 2 kg daugiau nei jie patys?

Aš tiesiog rimtai sprogsiu iš nervų klausydama, kaip klubuose ar kavinėse merginos stebi viena kitą ar žiūri viena kitos nuotraukas feisbuke ir 10 minučių bamba aptarinėdamos kiekvieną lašinuką ne vietoje ir vartoja tokius žodžius kaip „fu b**“, „kaip ji gali būti modelis, pažiūrėk, kokia stora“, „pažiūrėk į jos rankas“, „jos „leškos“ kaip 4 mano“, „jos pilvas kaip 6 mėnesių nėščiosios“...

Tiesiog kur mes nusiritome? Jūs gal rimtai nematę žmonių, kurie yra stori, kurie kovoja su viršsvoriu Save gal pakritikuokite ir savyje geriau trūkumų paieškokite?

Nenoriu būti bloga ir pasakoti, kaip atrodo pačios merginos, aptarinėdamos kitas, bet ta prasme rimtai, jei jums storos merginos yra tos, kur besijuokiant išlenda pagurklis arba sėdint iš džinsų šonų išryškėja nedidelis lašinukas tai sorry. Tai tada aš iš viso ne stora, o banginis?

Asmeniškai aš nesijaučiu stora, nors be abejo, apkūnesnė dabar su savo 11 kilogramų. Bet rimtai plyšta ausys klausant, kai merginas, kurios sveria 55 kilogramus, vadina storomis, šlykščiomis, pilvotomis ir visaip kaip kitaip. Turėkite sąžinės“.