– Ar būna dienų, kai išeinate į gatvę nepasidažiusi?

– Tai būna gana dažnai. Aš nesu iš tų moterų, kurios bijo išeiti į gatvę nepasidažiusios (šypsosi). Tais laikais, kai intensyviai koncertavome su grupe, teko naudoti labai daug dekoratyvinės kosmetikos. Gal dėl to dabar retokai naudoju pudrą ir kitą kosmetiką. Makiažą darausi tik prieš filmavimus, koncertus ir svarbius renginius.

– Kokias grožio procedūras atliekate namuose? Kokias grožio priemones naudojate?

– Kaip ir kiekviena moteris, turiu keletą ritualų. Kiekvieną dieną naudoju serumą, o kelis kartus per savaitę veidą palepinu kauke. Netikiu skambiomis reklamomis, todėl kosmetikos priemones perku pasitarusi su savo kosmetologe.

Tikiu, kad odos, plaukų ir nagų grožiui didelę įtaką daro mityba, todėl stengiuosi valgyti kuo daugiau vaisių ir daržovių, geriu daug vandens. Mes su vaikais labai mėgstame žaliuosius kokteilius, kuriais gana dažnai pradedame savo dieną.

– Ko jokiu būdu stengiatės nedaryti, kad nepakenktumėte savo grožiui?

– Kas benutiktų, visada nusivalau makiažą, nesvarbu, ar vakarėlis tęsėsi iki ryto, ar būčiau labai pavargusi. Taip pat nerūkau, nes esu įsitikinusi, kad tai labai kenkia veido odai ir dantims. Kažko ypatingo ar netradicinio tikrai nedarau.

– Kokias grožio procedūras atliekate grožio klinikoje? Kaip dažnai tai darote?

– Aš esu jauna, nieko ypatingo daryti man dar nereikia. Ne rečiau kaip kartą per mėnesį stengiuosi atlikti profesionalų veido valymą. Manau, ši procedūra būtina kiekvienai moteriai, nes po jos oda tampa lygesnė ir gražesnė. Veido valymas man toks pat svarbus, kaip, pavyzdžiui, kasdienis dantų valymas.

Prieš koncertus, ypatingus renginius ar keliones į šiltuosius kraštus visada stengiuosi pasidaryti mano odai ir amžiui tinkančią drėkinančią kosmetinę veido procedūrą, pasilepinu kūno įvyniojimais ir kūno linijas dailinančiais masažais. Pastaruoju metu pamėgau elektroporaciją su hialurono rūgštimi, po kurios veidas tampa skaistus ir lygus. Šį pavasarį išbandžiau ir rūgštinių pilingų kursą klinikoje „Grožio pasaulis“.

– Kokia moteris jums yra graži?

– Man gražios nuolat besišypsančios, pozityvios moterys su atvira širdimi ir spindinčiomis akimis. Aš visuomet prioritetą teikiu vidiniam žmogaus grožiui, nes jis, manau, svarbiausias.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (51)