Salono gimtadienio šventėje buvo galima išvysti mados tendencijų prognozuotoją Mariją Palaikytę, stilistą Joringį Šatą, o taip pat – televizijos laidų vedėją Vaidą Skaisgirę su sūnumi Atu.

Svečius pasitiko salono bendrasavininkės – knygų apie grožį ir stilių autorė Olga Wiseman bei jos kolegė Vika Vaineikienė. Moterys ne tik šiltai sutiko svečius, pasidžiaugė per metus pasiektais rezultatais, bet ir pravedė paskaitą apie naujausias stiliaus tendencijas bei moters grožį.

„Šiuolaikiškas žmogus, visų pirma, turi būti sveikas“, – tikino V. Vaineikienė ir priminė, jog jų salonas vadovaujasi ekologiškomis vertybėmis.

Svečiai įsisuko ir į diskusiją apie kenksmingus ingredientus kasdien naudojamose plaukų priežiūros priemonėse.

Salono atstovė patikino, jog grožis išties gali būti sveikas: „Šiandien daugybė žmonių sutinka su šia nuomone. Visuomet norėjome įrodyti, jog tie žmonės, kurie stengiasi gyventi natūraliai, nėra miškiniai. Jie irgi gali būti madingi, gražūs ir sveiki.“

Svečiai įsisuko ir į diskusiją apie kenksmingus ingredientus kasdien naudojamose plaukų priežiūros priemonėse. Nustebtumėte sužinoję, ką iš tiesų tepate ant savo plaukų!

Štai, ko turėtumėte ieškoti plaukų priežiūros priemonių sudėtyje, o radus – padėti priemonę į šalį.

Sodium laureth sulfate – nors dėl šio ingrediento dažnai jaučiame švaros pojūtį, be kita ko, jis leidžia priemonei gausiai putoti – tai pigus ir šiurkštus valiklis, negailestingai žalojantis plauko struktūrą.

Parabenai – jie prailgina priemonių galiojimo laiką, tačiau turi neigiamą poveikį endokrininei sistemai.

Silikonai – jie suteikia kosmetinį efektą, tačiau ilgalaikėje perspektyvoje alina plaukus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (53)