„Jaučiuosi puikiai, nors buvo nerimo. Maža ką, būna, kad gimdymo metu kas nors nutinka, – DELFI pasakojo A. Orlauskas. – Terminas buvo šiandien. Na, taip sakė, kas jau šiandien reiktų laukti, bet gimė diena anksčiau, nors viskas tvarkingai, mama, mano marti Dovilė, jaučiasi puikiai, o sūnus laksto kaip pašėlęs, viskas labai gerai.“

Artūro anūkas pasaulį išvydo sverdamas 3 kilogramus 940 gramų. „Vardo dar neišrinko, bet žinau, kad galvoja apie tokį patį, kaip ir sūnaus – Martynas. Bet aš nesikišu, čia jau jų reikalas“, – tikino humoristas.

Kurį laiką Jungtinėse Amerikos Valstijose gyvenęs Martynas Orlauskas prieš kelerius metus grįžo į Leituvą ir čia įkūrė savo verslą.

A. Orlauskas turi dar vieną sūnų ir dukrą. Pastaroji taip pat laimės ieškojo užsienyje, tačiau po kelerių metų grįžo atgal ir dabar savo gyvenimą kuria čia.

Ne tik Lietuvoje, bet ir už jos ribų žinomas humoristas Artūras buvo pasukęs ir politikos keliu, tačiau aktyvus visuomenininkas vėl grįžo į senas vėžes.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)