„Gyvenime svarbiausia įsimylėti taip, kad ta meilė truktų visą gyvenimą. O ką daugiau taip įsimylėti, jei ne save? – susirinkusiems kalbėjo Lavija, pasiremdama Oscaro Wilde'o mintimi. – Juk mes su savimi esame 24 valandas per parą visą gyvenimą, tad reikia save pamilti.“

Anot Lavijos, sveikas gyvenimo būdas labai svarbu, tačiau visi turi didesnių ar mažesnių nuodėmių. „Pavyzdžiui aš labai mėgstu mėsainius. Taip mėgstu, kad ir šįryt norėjau juos pateikti, bet Deivydas Praspaliauskas, ruošęs vaišes, nenorėjo jų patiekti, – nusijuokė Lavija. – Bet nepergyvenkite, po pusryčių galėsite prie manęs prisijungti, galėsime keliauti mėsainių.“

Moteris DELFI pasakojo, kad šią knygą rašė 4 mėnesius, tačiau kiek jos egzempliorių pateks į knygynų lentynas – nežinia. Vis dėlto svarbiausia, kad ši knyga taptų tam tikra skaitytojo drauge, kuri lydėtų visur ir visada.

„Noriu, kad žmonės išmoktų gyventi taip, kad sportą atrastų visose gyvenimo situacijose. Ir tvarkant namus galima sportuoti, ir žiūrint televizorių. Tai ir yra tie maži pokyčiai, kuriuos atradus pasimatys dideli pokyčiai“, – nusišypsojo L. Šurnaitė ir prisipažino, kad ir ji pati nemėgsta sportuoti. O dietų, nors ir teko laikytis, tačiau toks gyvenimo būdas, kurį ji aprašo savo patirtimi paremtoje knygoje, jai daug priimtinesnis ir mielesnis.

Lavija savo knygoje pasakoja apie tai, kad turime siekti būtent savo išsvajotos versijos, o ne lygiuotis į kažkur pamatytą aktorės, dainininkės ar modelio nuotrauką, prikabintą prie šaldytuvo. Ir tam tereikia subalansuoto gyvenimo būdo, kuris kiekvieno žmogaus atveju – individualus.

Ir ši knyga tikrai nėra gyvenimo būdo gidas tik moterims. „Ir vyrams rūpi tie patys dalykai, tačiau jie apie tai tyli, tad manau, kad ši knyga tikrai visiems“, – besišypsodama kalbėjo Lavija ir pakvietė visus nuodėmingų pusryčių, kuriuos, anot jos, teks „išdeginti“ ilgu pasivaikščiojimu senamiesčio gatvėmis.

Nuodėmingų pusryčių ir knygos pristatymo akimirkos:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (18)