Vakaro metu svečiai išvydo I. Brokės ne tik stilizuotą trijų dalių kolekciją. Čia Europos darnaus žmogaus instituto lektorius, asmeninis ritmologas ir dainininkės Kristinos Ivanovos sužadėtinis Aleksandras Brokas dalinosi žiniomis apie laiką.

„Laikas - tai gyva substancija, su kuria galima realiai dirbti. Laimingai gyventi paprastai trukdo problemos. Valdyti problemas, kad įgyvendintume savo norus, kaip tik ir padeda ritmologija. Tai ir mokslas, ir – menas“, - sakė A. Brokas, visuomenėje žinomas kaip „Magnit“ grupės lyderės Kristinos Ivanovos sužadėtinis, režisierius bei kino prodiuseris.

Šiomis dienomis A. Brokas sulaukė dėmesio iš tarptautinių „Emmy“ apdovanojimų organizatorių – jo kurtas dokumentinis filmas „Begalinis koridorius“ pretenduoja varžytis dėl prestižinio prizo.

Dar viena vakaro viešnia - augalinio maisto ekspertė Gintarė Jonaitytė kalbėjo apie tai, kaip be didelio vargo, su smagiu polėkiu paruošti savo kūną karštajam sezonui. G. Jonaitytė taip pat surengė kulinarinių sveikatos gėrybių: burnoje akimirksniu išsilydančių desertų bei energiją suteikiančių spalvingų kokteilių degustaciją.

Vakaro akimirkos:

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (87)