Šeštadienį, prieš didįjį „Eurovizijos“ finalą Švedijoje, minėtus lietuviškos „Eurovizijos“ dalyvius ir vedėją A. Rožicką bus galima pamatyti renginyje „Shopping Festival“, kuris vyks prekybos ir laisvalaikio centre „Panorama“. Apsipirkimas ir muzikinis šou – tokią pramogą siūlo renginio orgnizatoriai.

Scenoje pasirodysianti I. Zasimauskaitė atvirauja, kad vaikščioti po parduotuves jai labiausiai patinka su vyru: „Tai mano maža gudrybė – vyras išrenka, o man belieka tik pasimatuoti“.

Kiekvieną kartą apsilankiusi parduotuvėse, atlikėja būtinai apžiūri naujas sukneles. Nors šiandien ji nebeperka tiek daug, kiek anksčiau, tačiau juokiasi, kad nuvažiavusi į prekybos centrą įsigyti vienos prekės, neretai grįžta su dviem pirkinių krepšiais.

B. Skurstene-Serdiukės silpnybė – kosmetika ir laikrodžiai

Moteriškai pasisukioti parduotuvėse mėgsta ir dainininkė B. Skurstene-Serdiukė. Tiesa, dažniau nei drabužius moteris perka kosmetiką ir laikrodžius.

„Negaliu lengvai praeiti pro įvairius kremus, aliejus, lūpdažius. Juolab kad ir pati darau makiažą sau, draugėms ir kolegėms. O laikrodžių šiandien turiu, rodos, dešimt“, – apie savo pirkimo įpročius atvirauja atlikėja.

Didžiausią sumą parduotuvėje yra išleidusi bateliams, už kuriuos tuomet mokėjo tūkstantį litų (beveik 290 eurų).

A. Rožicko krepšys – be kvapnių šampūnų

Šių metų „Eurovizijos“ atrankų vedėjas A. Rožickas nuosaikesnis. Parduotuvėse jis perka tiek, kiek reikia, plius dvi prekes, kad sumažintų apsipirkimų dažnį.

„Ne, aš perku ne tam, kad pirkčiau. Na, nebent baigiasi namie šukos, tuomet jau bėda, nieko nepadarysi, tenka paišlaidauti“, – juokauja televizijos laidų vedėjas ir prisipažįsta, kad jo prekių krepšyje niekada nepamatysime ananasinių saldainių ir kvapnių šampūnų.

Muzikantas K. Šliažas: „Kai perku, tai urmu“

„Į prekybos centrus važiuoju retai, bet kai nuvažiuoju, tai perku urmu“, – juokiasi K. Šliažas, grupės „E.G.O.“, kuri dalyvavo „Eurovizijos“ atrankoje, narys.

Vaikinas didžiausią sumą išleido grupės narių aprangai – apie tūkstantį eurų. O šiandien įsirenginėja savo įrašų studiją, todėl jo svajonių pirkiniai yra labai žemiški – stalai, kėdės ir kiti baldai.
Visgi K. Šliažas sako, kad ramiai praeiti pro elektronikos parduotuves – jam labai sunku.

„Domiuosi, kas naujo pasirodė, kokios inovacijos kuriamos, todėl nuvažiavęs į pekybos centrus, užsuku į telefonų, kompiuterių ir kitos technikos parduotuves. Pasigrožiu, pasidomiu, o vėliau ir nusiperku“, – teigia muzikantas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)