Kūdikio besilaukianti Gabrielė Grygolaitytė-Vasha teigė, jog sunkusis nėštumo laikotarpis – jau praeityje. „Man viskas dabar labai gerai. Pirmi mėnesiai buvo labai sunkūs: labai pykino ir pasireiškė visi pagrindiniai nėštumo simptomai. O dabar labai džiaugiuosi ir esu labai laiminga. Nežinau, kada buvau tokia laiminga“, – sakė dainininkė.

Paklausta, ar kaip nors ruošiasi kūdikio gimimui, G. Grygolaitytė-Vasha teigė tiesiog ramiai laukianti vaiko gimimo. „Nelankau jokių kursų nėščiosioms, praktikos užtenka iš to, kiek esu mačiusi, kaip mama augina sesę, kuriai keturi metukai. Nežinau, ar apskritai reikia kursų. Mama ragino užsirašyti, sakė, kad bent sužinosiu kaip sauskelnes pakeisti, bet aš juk moku jas keisti!“, – juokėsi būsima mama.

Kalbai pasisukus apie ateities planus, atlikėja atskleidė, jog ateityje išties daug kas pasikeis: „Visų pirma, tai turbūt gyvensime ne Lietuvoje. Vaiko tėtis pasirašys kontraktą su krepšinio klubu, kur jam reiks žaisti ir visiems mums reikės išvykti. Aišku, gal būtų smagu ir Lietuvoje gyventi su vaiku.“

G. Grygolaitytė-Vasha atskleidė, jog kūdikio lyties dar nežino, tačiau dėl vardų jau teko pasukti galvą: „Mergaitei labai sunku sugalvoti vardą, o berniuką pavadintume Toniu.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (57)