Netrukus po renginio pradžios nedidukė meno studija tapo sausakimša. Renginyje pasirodė ir žinomi žmonės, kurie smalsiai stebėjo, kaip jauna menininkė kuria S. Dali portretą, naudodama maisto produktus.

„Šis darbas pareikalaus iššūkio. Sunkiausia piešinį kurti iš smulkių dalykų. Viską daryti reikia labai kruopščiai, kad paveikslas būtų atpažįstamas“, – prieš renginį kalbėjo J. Vaitkutė.

Vakarėlyje, koncertavo pirmojo sezono muzikinio projekto „X Faktorius“ laimėtoja Giedrė Vokietytė. Mergina prisijungė prie bendraminčių, subūrusių grupę „Emsus“. Gyvą muziką klausytojams dovanojusi kauniečių grupė šventiniame vakare atliko akustinę dainų programą.

Į renginį atvykę Lina ir Arvydas Anušauskai DELFI teigė susidomėję šiuo vakaru dėl to, jog kuriamas būtent S. Dali portretas, kurio darbų parodoje L. Anušauskienė yra buvusi Prahoje.

Pasidomėjus, ar prieš tai teko matyti J. Vaitkutės, ar kitų menininkų kūrinių iš maisto, L. Anušauskienė teigė, jog yra tokių mačiusi, o labiausiai tame ją žavi laikinumas: „Tame laikinume ir yra visas grožis. Tu sukuri, užfiksuoji ir tai dingsta. Tame, mano nuomone, ir yra visas unikalumas.“

Vakaro akimirkos galerijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (882)