Tiesa, N. Bunkei tokios kalbos jau pabodo. Moteris nusprendė apginti savo garbę ir socialiniame tinkle išplatinusi naują įrašą tikino gyvenanti iš savų pinigų. Natalija nepraleido progos padėkoti ir buvusiam vyrui – už tai, kad nupirko jųdviejų sūnui gražų butą.

„Sakote barakuda?

Niekada tokia nebuvau ir gyvenau iš tų pinigų, kuriuos pati uždirbu

Noriu visiems piktiems liežuviams pasakyti... Butas nepriklauso man! Butas priklauso mūsų su Danieliumi sūnui Kristupui. Danielius šį butą nupirko ir įrenge savo sūnui!

Tai vienintelis žmogutis, kurį mes norime aprūpinti ne tik savo meile, bet ir pakloti pamatą po kojomis, kol galime.

Labai džiaugiuosi, kad su tėčiu neteko kapotis dėl įvairiu skyrybų smulkmenų. Abu esame protingi žmonės ir savo nereikalingas blogas emocijas palikome. Braukėme brukšnį ir gyvename dėl sūnaus!

Ir noriu viešai pasakyti tėčiui Danieliui Bunkui didelį ačiū, kad turim galimybę taip gražiai gyventi...“ – savo paskyroje rašė N. Bunkė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (263)