Renginio metu buvo pristatytas naujas šefo Jure Glumacui meniu, o svečiai turėjo progą paragauti išskirtinio romo.

„Iš toli atkeliavusios patiekalų idėjos ir vietiniai sezoniniai ingredientai susipins mūsų virtuvėje - tai bus egzotika, tačiau priimtina europietiškam skoniui. Be to, kai kurių patiekalų gaminimo procese yra naudojamas šios vietos karalius - romas“, - trumpai virtuvę ir barą pristato romo žinovas, neretai juokais pavadinamas vienintelis Lietuvoje romeljė Simonas Laukaitis.

Į renginį atvyko Žygis Stakėnas, Erica Jennings ir kiti gražūs bei stilingi sostinės gyventojai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)