Parduotuvės atidarymo proga buvo surengta įspūdingas dizainerės Agnės Kuzmickaitės madų šou. Jo metu buvo pristatyti dar nematyti kūrėjos drabužių ir stilingų aksesuarų deriniai.

Bendradarbiauti su pasaulinio garso prekės ženklu A. Kuzmickaitė ragina atkreipti dėmesį į tai, jog švaresnę aplinką kurti galime ir netikėtais būdais. Pavyzdžiui... siūdami sukneles!

Susirinkusieji galėjo įsigyti specialiai šiam renginiui kurtą „Coca-Cola“ suknią iš naujausios A. Kuzmickaitės kolekcijos. Ekstravagantišką apdarą vilkėti drįstų toli gražu ne kiekviena dama - juk jis pasiūtas naudojant ne įprastus audinius, o lauko reklamos tentą.

Gatvės podiumu šįvakar žengė ir atlikėja bei laidų vedėja Ieva Mackevičienė.

Kartu su modeliais pasirodė televizijos projekte „Lietuvos talentai“ išgarsėjusi šokėjų grupė „Fem.Me“.

Originalų pristatymą režisavo mados renginių koordinatorė Renata Mikailionytė, o laidų vedėja ir viena garsiausių Lietuvos didžėjų Simona Bandita susirinkusiems padovanojo energingą muzikinį užtaisą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (21)