Apie tai, kad netrukus vers naują gyvenimo puslapį ir taps ne tik dainininke, bet ir restorano savininke, Mia prabilo dar šių metų pradžioje. Dar sausį apie tai prasitarusi Mia tikino, kad atidarymas planuojamas vasario viduryje, deja, darbai užsitęsė. „Niekada negalvojau, kad turėti restoraną reikalauja tiek pastangų, o kiek visko žinoti reikia, kiek padaryti, – DELFI kalbėjo Mia. – Taip, buvo šiokių tokių nesklandumų ir planuotas atidarymas užtruko.“

Vis dėlto paskutinį balandžio penktadienį Mia pagaliau sukvietė artimiausius draugus į atidarymo šventę. Beje, nors šventės pradžia buvo pažymėta septintą valandą, pasiruošimas šventei užtruko – keliems svečiams teko lūkuriuoti lauke. Belaukiant lauke, viduje buvo girdėti stiklo dūžiai, nors pati Mia vėliau tikino, kad nepastebėjo, kiek taurių dužo: „Nežinau, ant sėkmės čia ar ant laimės, tikrai neskaičiavau“.

Pati Mia pasirodė tik apie pusę devynių vakaro. Trumpa juoda suknele pasipuošusi vakaro karalienė pasirodė viena. DELFI pasidomėjus, ar jos vyras Nerijus šįvakar pasirodys, ji nusišypsojo, kad jis čia kažkur šalia.

Jaunystėje padavėja dirbusi Mia anksčiau yra pasakojusi, kad atidaryti restoraną buvo mažytė slapta svajonė, tačiau šįvakar atskleidė, kad nuosavas restoranas – vyro Nerijaus užgaida, tapusi realybe. „Tai daugiau jo noras, jis labai mėgsta suktis virtuvėje, – šypsojosi Mia. – Aš labiau mėgstu kitus dalykus daryti, tačiau man labai patinka turėti daug veiklos, o jos, turint restoraną, netrūksta.“

Ypatingas patiekalas Mios restorane bus omaras. „Tai vieno labai žymaus Lietuvos šefo sukurtas receptas“, – paslaptingai kalbėjo Mia. Beje, svečiai, norintys pasimėgauti Mios restorano virtuvėje ruoštais patiekalais, galės tai išbandyti. „Turėsime tokį vežimėlį, su kuriuo galėsime maistą tiekti ne tik restorane“, – patikino Mia.

Šalia restorano stovi ir pavadinimu „Pepe“ papuoštas „Mercury Cougar“ automobilis, tačiau kaip jis bus panaudotas ji nenorėjo atskleisti.

Vilniuje su vyru gyvenanti Mia tikino, kad neplanuoja sparnų kelti į Druskininkus. „Jau tris mėnesius važinėjame pirmyn atgal, jau įpratome“, - šyptelėjo Mia, išgirdusi klausimą, ar nesunku kas kartą ištverti dviejų valandų kelionę į vieną pusę.

Atidarymo vakarą Mią sveikino kuklus būrys svečių, tačiau, kaip ji pati sakė visiems susirinkusiems: „Čia nėra nė vieno, kurio aš nenorėčiau matyti“. Artimiausi draugai Mią sveikino įteikdami glėbius gėlių, kai kurie rankose laikė išskirtines dovanas. Viena jų – atsiliepimų ir sveikinimų knyga.

Mios šventėje pasirodė Kristina Kaikarienė su vyru Vygintu, jie Miai įteikė išskirtinių ledų metaliniame kibirėlyje. Šventės nepraleido ir Deividas Bastys su žmona, taip pat ir žurnalistė Jolanta Svirnelytė.

Praėjus daugiau nei dviem valandoms nuo šventės pradžios trumpam pasirodė ir jos vyras Nerijus. Kurį laiką Mios restorane ieškojęs vyras dingo, tačiau po keliolikos minučių vėl pasirodė prieš fotografus nuotraukai kartu su žmona.

Beje, kiek vėliau Mia savo svečiams pateikė ir staigmeną - kelių minučių pasirodymą šventės svečiams padovanojo balerina Kristina Tarasevičiūtė.

Atidarymo akimirkos - nuotraukų galerijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (423)