Šių metų Lilijos Larionovos visi trisdešimt modelių, kaip ir anksčiau – modernūs, minimalistinio stiliaus, tačiau kaip niekada meniški, mat pačios kolekcijos eigą padiktavo dailininko René Magritte tapybos darbai. Modelių galvas puošiantys katiliukai – aliuzija į šį belgų siurealistą.

Nuo žodžių „elegancija“ ir „subtili prabanga“ neatsiejamas santūrusis dizaineris Egidijus Rainys šį sykį žada šiek tiek labiau išsišokti ir savo kūrybos mylėtojoms leisti pačioms pasukti galvą, kaip suderinti vieną ir kitą drabužį, kad ansamblis būtų tinkamas eiti gatve ar žengti raudonuoju kilimu. Nors daugelis ant Egidijaus podiumo buvo pratęs matyti drabužių derinius, tinkamus vilkėti čia pat ir dabar, dizaineris paruošė žaismingą netikėtumą: „Improvizuokite!“

Pasidomėti naujausiomis tendencijomis ir pasveikinti kūrėjus su dar viena kūrybine kulminacija, susirinko gausus būrys svečių. Vienas pirmųjų renginyje pasirodė Vytenis Pauliukaitis, kartu su juo ir Eugenijus Skerstonas. Mados vakaro nepraleido ir mados tendencijų prognozuotoja Marija Palaikytė, taip pat ir dainininkė Diana Dargienė, verslininkė Irena Marozienė, mados tinklaraštininkės Eva ir Laura Macijauskaitės, modelis Meda Jonaitytė, operos solistė Nomeda Kazlaus, renginių organizatorė bei daugelio laidų prodiuserė Rūta Lukoševičiūtė bei daugelis kitų.

Nuotraukų galerijoje - vakaro svečiai: