Šį pirmadienio vakarą gyvenimo būdo laidoje „Nuo... Iki...“ režisierė Dalia Ibelhauptaitė atvirai papasakos apie kliniką Alpių kalnų apsuptyje, Austrijoje, į kurią jau netrukus išvyks antrą kartą. Pagal austrų gydytojo Franzo Xavero Mayro sistemą, atrastą prieš daugiau nei 100 metų, į kliniką gydytis kasmet plūsta pervargę milijonieriai, garsūs Holivudo aktoriai, išsekę modeliai, mirtinas diagnozes išgirdę ar vilties pasveikti nebeturintys ligoniai, netgi tie, kurie bando grįžti į gyvenimą po insulto.

Visai nesenai pasaulio spauda skelbė, kad po skyrybų jėgas čia atgaudinėjo buvusi Rusijos prezidento Vladimiro Putino žmona Liudmila. Režisierė Dalia Ibelhauptaitė atskleis ne tik tai, kodėl vyksta į šių laikų stebuklu vadinamą kliniką, bet ir atskleis, kaip maitintis, kad jaustumėtės gerai, o ligos nekamuotų.

Dalia Ibelhauptaitė

Tuo metu verslininkas Andrius Šedžius prisipažins, kad sportas jam tapo išsigelbėjimu. Kardinaliai pakeisti mitybą ir sportuoti kas dieną Andrius Šedžius pasakoja ėmęsis tuomet, kai ėmė streikuoti jo sveikata, o stresas darbe tapo nepakenčiamu. Prieš kelerius metus Lietuvos santykiams su Rusija tapus įtemptiems, nukentėjo Andriaus verslas.

Ne vienas pažįstamas verslininkas patyręs tokius pat nuostolius, pasak Andriaus, bankrutavo, ėmė gerti, ar netgi pakėlė ranką prieš save. „Teko rinktis – alkoholis, vaistai ar sportas“, - pasakoja verslininkas. Jau metus Andrius kone kasdien keliasi penktą ryto, o puse šešių pradeda treniruotę sporto salėje.

Katažina Zvonkuvienė

„Niekada neatrodžiau sau graži... norėjau atrodyti ne prastesnė nei kitos grupės merginos, be to, artėjo vestuvės, o jų metu norėjau atrodyti nepriekaištingai...“, - pasakos dainininkė Katažina Zvonkuvienė. Garsi moteris prisipažins, kad vaikystėje jautėsi labai negraži ir kentė tokias patyčias, kad net turėjo minčių savo noru pasitraukti iš gyvenimo.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (19)