„Turime draugų, žaidžiančių tenisą, todėl nusprendėme juos palaikyti. Šokis jiems buvo tarsi dovana už viso sezono triūsą“, - su šypsena kalbėjo N. Juška.

Jis sakė pats teniso nežaidžiantis, bet besižavintis elegantiška sporto šaka. Dar besimokydamas mokykloje N. Juška kartą pamėgino suvaldyti raketę, tačiau visi jo atmušti kamuoliukai skriejo ne pas varžovą, o per tvorą.

„Nuo to laiko savo tenisininko karjerą baigiau! Tad, belieka tik palaikyti sportuojančius draugus“, - su šypsena kalbėjo primarijus.

Jo mylimoji Agnė paauglystėje žaisdavo stalo tenisą. Mokykloje tam buvo pritaikyta aplinka, o namuose reikiamą sportinį inventorių atstodavo virtuvės stalas bei knygos, „virsdavusios“ dvi jo puses atskirti turėjusiu tinkleliu.

Šokį, kuriame dalyvavo ir renginių vedėjas Dainius Martinaitis, dainininkė Karina Krysko – Skambinė, „Mis Lietuva 2013“ Rūta Elžbieta Mazurevičiūtė ir jos širdies draugas Mantas Pitkauskas, prodiuseris Gediminas Juodeika, švenčių organizatorė Kristina Kaikarienė, sukūrė „In Beat“ vadovas Julijus Nosovas bei šokėjos Gintarė Eskytė ir Enrika Pečiulionytė.

„Lexus teniso taurė“ subūrė daugiau nei 300 šios sporto šakos gerbėjų iš visos Lietuvos. Masinis žinomų žmonių šokis buvo skirtas pusšimčiui, kovojusiam dėl stipriausiųjų vardo.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)