Šis ralis nėra sportinės varžybos, kuriose svarbus greitis. Čia svarbiausia skubėti lėtai, laikytis visų kelių eismo taisyklių ir tiesiog gerai praleisti laiką. Keliasdešimties kilometrų trasoje moterų lauks ir linksmos bei sportinių jėgų reikalaujančios estafetės, kurias įveikusios gaus papildomų taškų arba priešingai - neįveikus taškai bus atimami.

Kaip ir kasmet, moterys raliui ruošėsi išties atsakingai ir kruopščiai, ekipažus sudarančios moterys pasistengė ne tik išsiskirti savo įvaizdžiu, bet ir išpuošė ir savo automobililus.

Išbandyti savo jėgas ralyje panoro ir Jolanta Leonavičiūtė. Tiesa, tai ne pirmas kartas, kai ji dalyvaus ralyje. Pernai ji taip pat rungėsi su šimtais moterų šiose varžybose.

Šįmet ekipažuose ir daugiau garsenybių: Gerda Stiklickienė, Sandra Žutautienė, Ingrida Kazlauskaitė ir būrys kitų.

Ne kartą varžybose dalyvavo ir Elena Puidokaitė-Atlanta. Prisimindama pernykštį moterų ralį, Elena teigia, kad šią atrakciją tikrai verta išbandyti kiekvienai. „Įspūdžių ir patirtų nuotykių užteko pusei metų! Labai skatinu visas moteris aktyviai ir sveikai leisti laisvalaikį, o adrenalino pojūtį patirti ne tikintis išvengti pareigūnų bausmės, bet su puikia komanda dalyvaujant azartiškose ir įdomiose lenktynėse", - šypsosi žinoma moteris.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (28)