Šeštadienio vakare surengtoje ceremonijoje išnuomotoje rančoje dalyvavo keli šimtai žmonių. Tai pranešama TV laidos "Entertainment Tonight" interneto svetainėje bei žurnaluose "People" ir "US Weekly".

Tai pirmoji S. Bullock santuoka. Kitą mėnesį jai sukaks 41-eri. Anksčiau ji buvo susižadėjusi su aktoriumi Tate'u Donovanu ir palaikė romantiškus santykius su aktoriumi Matthew McConaughey.

35 m. J. Jamesas iki šiol buvo vedęs du kartus. Paskutinį kartą - suaugusiems skirtų filmų žvaigždę Janine Lindemulder. Jis turi tris vaikus.

"People" interneto svetainėje pranešama, kad pora atvyko dideliu raudonu sunkvežimiu, kurį vairavo J. Jamesas. Svečiai į rančą nugabenti iš netoliese įsikūrusių viešbučių. Apie tai, kad jie dalyvaus vestuvėse, svečiai sužinojo tik prieš pat ceremoniją.

Tarp svečių buvo aktorės Jamie Lee Curtis ir Regina King bei aktorius Williamas Shatneris, praneša "Entertainment Tonight".

S. Bullock mūvėjo "Neil James" žiedą, o jaunasis - pačios S. Bullock sukurtą plieninį žiedą.

S. Bullock, kuri filmuose paprastai atlieka "geros mergaitės" vaidmenį, tatuiruotėmis pasipuošusį J. Jamesą, kuris taip pat yra motociklų mechanikas, sutiko 2003 m.

J. Jamesas yra "West Coast Chopper" įkūrėjas. Jo klientai yra daugybė garsenybių. Jis taip pat kuria bei vaidina "Discovery" laidoje "Monster Garage". J. Jamesas taip pat tvirtina, kad jis yra tolimas XIX a. nusikaltėlio tokiu pat vardu giminaitis.

Šaltinis
Kopijuoti, platinti, skelbti agentūros ELTA informacijas ir fotoinformacijas be raštiško agentūros ELTA sutikimo draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją