Sveika vaiko mityba – itin aktuali tema jau vasaros pradžioje atlikėjui Marijui Mikutavičiui sūnų padovanosiančiai I. Daugirdaitei.

Į renginį moteris atvyko pasipuošusi trumpa suknele, pečius padabinusi rokeriška odine striuke su kutais, rankas - odinėmis pirštinėmis. Akivaizdu, jog noras puoštis, po širdimi nešiojant vaikelį, Ievai tik sustiprėjo.

Alfo Ivanausko diriguojamame renginyje dalyvavo ir verslininkė Agnė Grigaliūnienė, socialiai atsakingų verslo projektų vadovė Rima Olberkytė-Stankus, verslininkė ir modelis Eglė Grėbliauskaitė-Tursienė, atlikėja Ingrida Martinkėnaitė, buvusi dainininkė Elena Puidokaitė, laidų vedėja Laura Imbrasienė bei daugelis kitų kviestinių svečių.

DELFI primena - apie I. Daugirdaitės nėštumą M. Mikutavičius paskelbė per savo koncertą gruodžio mėnesį.

„Aš esu labai laimingas. Aš negalvojau, kad tai teks daryti taip, bet mes nebenorime meluoti. Nesu labai prietaringas, nes bet vis tiek bijau tai sakyti garsiai: aš ir moteris Ieva, su kuria esu ir kurią myliu.... mes turėsim sūnų“, – tąkart tūkstantiniai miniai atskleidė M. Mikutavičius.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (306)