Radžio senelis mirė penktadienį, pas jį į Ukrainą išskubejęs atlikėjas nespėjo su juo atsisveikinti, praneša portalas Mieste.lt. Liūdną žinią patvirtinusi Radžio globėja Vida Minevičienė patikino, kad atlikėjas šią netektį išgyvena itin skaudžiai.

Pastaruoju metu R. Aleksandrovičius savo socialinio tinklo paskyroje nuolatos dalydavosi senelio nuotraukomis. Ne viename interviu atlikėjas viešai reiškė savo susižavėjimą ir meilę artimam giminaičiui.

DELFI nepavyko susisiekti nei su Radžiu, kuris šiuo metu vieši senelio namuose Ukrainoje, nei su jo artima drauge Raisa Šarkiene.

Radžis Aleksandrovičius su seneliu Viktoru

Pirmą kartą Radžis su seneliu susitiko prieš aštuonerius metus. Žodžių daug nereikėjo – kalbėjomės akimis“, – neslėpdamas džiaugsmo kalbėjo populiarusis dainininkas Radži, grįžęs iš antro pagal dydį Ukrainos miesto Charkovo, kur susitiko ne tik su savo seneliu, tačiau surado ir gausų artimųjų būrį. Beje, jaudinantis susitikimas įvyko 2008 metų vasario 14-ąją, dieną, kai Radžis šventė dvidešimtąjį gimtadienį.

Surasti senelį nebuvo labai lengva: paieškos pradžioje lietuvių grupė, apsistojusi viešbutyje „Charkiv“, aplankė vieną gausią, daugiavaikę čigonų šeimą. Romai patikino, jog ieškomo pono Viktoro šiuo metu nėra. Paaiškėjo, kad čia gyvena tikri Radži dėdės su šeimomis. Vienas jų mielai sutiko kartu su lietuviais leistis į senelio paieškas.

Giminaičiai sakė, esą senelis seniai norėjo kreiptis į Maskvos televizijos laidą „Lauk manęs“. Netrukus Radži dėdės vairuojama „Volga“ įsuko į pono Viktoro dukros namo kiemą, tačiau senelio nerasta. Nebuvo jo ir pas kitą V.Christovo sūnų. Po dienos klajonių nepraradusieji vilties buvo apdovanoti sėkme – vasario 14-osios vakarą vieno nuosavų namų kvartalo Charkovo priemiesčio šalikelėje įvyko istorinis senelio ir anūko susitikimas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (554)