„Tai – ne pirmas kartas, kai demonstruoju mados kolekciją. Kadangi esu gana aukšto ūgio, tad kartas nuo karto vis sulaukiu tokių kvietimų, tačiau labai renkuosi kurią kolekciją demonstruoti“, – sako L. Anušauskienė.

Žinoma moteris sako, kad šiltuoju sezonu jai visuomet norisi daugiau raštų, spalvų, o ne vientisų nuobodžių audinių. „Manau, kad ir siluetą dažniausia kiekviena pasirenkame pagal savo sudėjimą, ūgį arba problemines vietas. Pati mielai dėviu ir pieštuko formos sijonus ar liemenį paryškinančias sukneles. Aprangoje nėra griežtų taisyklių, tereikia mokėti atskirti ką ir kokia proga dėvėti“, – mano politiko Arvydo Anušausko sutuoktinė.

Į renginį atvyko Sandra Chlevickaitė ir Saulenė Chlevickaitė-Survilienė, Mantas Wizard, Asta Jonušienė, Rūta Morozovienė, Inesa Borkovska, Eva Ghaoui, Robertas Danilevičius, Jolanta Talaikytė, Nora Lapinskienė, Rasa Kaušiūtė, Saulė Gedimaitė, Ieva Miklaševskaja ir kt.

Renginio metu vyko šių metų „Eurovizijos“ nacionalinės atrankos vienos favoričių, atlikėjos Catrinah pasirodymas, saksofonu grojo muzikantas Vilius Streckis. Vakarą vedė balerina Kristina Tarasevičiūtė ir modelis Tomas Butautas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)