Mergina filmavosi epizode ligoninėje. „Man teko įkūnyti medicinos seselę-administratorę. Vaidmuo išties nedidelis, tačiau nuo kažko juk reikia pradėti“, – šypsojosi modelis.

S. Mykolaitytė pasakojo, jog filmavimai vyksta visą parą, o jai teko tai daryti iki vėlyvos nakties: „Likusi komanda dirbo iki 5 valandos ryto.“

Žinoma mergina neslėpė, jog vaidyba visada ją traukė, tačiau tai velniškai sunkus darbas. „Tik pabandęs suprasi, ką tai iš tikrųjų reiškia... Buvo labai smagu pamatyti visą filmavimo eigą, kokia didelę žmonių komanda dirba: visa ta grūstis, skubėjimas ir noras spėti pagal grafikus, kameros, scenos kartojimai – visa tai vargina, bet tuo pačiu ir labai veža!“, – apie filmavimo užkulisius kalbėjo S. Mykolaitytė.

Modelis taip pat pasidalijo ir susižavėjimu aktore Ineta Stasiulyte: „Ji – talentas! Energijos užtaisas, šypsena ir gera emocija! O man kaip tik teko su ja filmuotis.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)