30 metų aktorė, anot JAV žiniasklaidos, į Beverli Hilso aukštesnįjį teismą buvo atvesta pro galines duris. Teisėjas davė prokuratūrai laiko iki vasario 8 dienos nuspręsti, ar pateikti V.Raider (Winona Ryder) oficialius kaltinimus. Dar arešto dienos vakarą ji buvo paleista už 20 tūkst. dolerių užstatą.

Gruodžio 12 dieną policija, kurią iškvietė apsaugos darbuotojai, suėmė V.Raider prabangioje parduotuvėje "Saks Fifth Avenue". Pareigūnai pas aktorę rado kelis drabužius ir plaukų papuošalų už 4 tūkst. 800 dolerių. Kad ji apsivogė, patvirtino ir stebėjimo kameros įrašas, kuriame aiškiai matyti, kaip aktorė nuo prekių nuima apsauginius magnetus ir kiša jas į didelę rankinę.

Smulkutė aktorė, savo karjerą didžiajame ekrane pradėjusi būdama paauglė, jau ne kartą buvo patekusi į pirmuosius laikraščių puslapius. 1990-aisiais prieš pat prasidedant filmavimui dėl streso ji atsisakė vaidmens kino filme "Krikštatėvis: 3 dalis". Nuo depresijos, išsekimo ir baimės būsenų ji buvo gydoma ligoninėje. Praėjusią vasarą dėl smarkių skrandžio skausmų aktorė buvo priversta nutraukti darbus filme "Lili ir paslaptingas sodas" ("Lily ant the Secret Planting"). Čia ją pakeitė Keit Vinslet.

V.Raider išgarsėjo filmais "Mergina su trūkumais", "Nekaltybės amžius", "Maža moteris".

Šaltinis
Kopijuoti, platinti, skelbti agentūros ELTA informacijas ir fotoinformacijas be raštiško agentūros ELTA sutikimo draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją