Spalvinga minia, nuo popžvaigždžių iki meno atstovų, pradėjo rinktis dar gerokai iki kolekcijos pristatymo pradžios. Pasižvalgyti po naujausią Agnės kolekciją atvyko popgrupės „Naujosios Pupytės“ atlikėja Neringa Šiaudikytė, dizainerė Jolanta Talaikytė, televizijos laidų vedėjas ir žurnalistas Andrius Žičkus, virtuvės guru Alfas Ivanauskas, verslininkė Jurgita Kiguolė su sūnumi, stilistė Asta Valentaitė, renginių organizatorius Jogaila Morkūnas ir būrys kitų.

Dizainerės kūrybos simboliu tapęs drugelis šiemet ypač ryškus — tarsi padalintas į keturias dalis ir nuspalvintas fluorescencinių spalvų žymekliais. Tuo pačiu principu išmarginta ir dalis maudymosi kostiumėlių — toks pajūryje įkvėps nenuobodžauti ir juo vilkinčią poilsiautoją, ir trauks aplinkinių žvilgsnius.

Menų spaustuvėje A.Kuzmickaitės drabužių kolekciją demonstruos ne tik garsiausios šalies manekenės, bet ir dainininkas Saulius Prūsaitis, jau trečiąsyk ant podiumo pristatantis žmonos
kūrybą. Jis rūpinosi ir šventės garso takeliu.

A. Kuzmickaitės kolekciją pamatyti galite paspaudę čia!

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (29)