Į „Inspired by Selina“ kolekcijos pristatymo vakarą, vykusį sostinės muzikiniame viešbutyje atvyko Asta Jonušienė, Violeta Malevska, Kristina Tarasevičiūtė, Nerijus Kalinauskas su žmona Violeta, Laima Lavastė ir kiti žinomi vilniečiai.

„Prekinio ženklo pavadinimą įkvėpė mano dukrelė Selina, kuri yra visada šalia, ir kuri nori puoštis, kaip ir jos mamytė”, – po kolekcijos pristatymo sakė kūrėja Gintarė Belous. Renginio metu buvo pristatyti laisvalaikiui skirti trikotažiniai komplektai bei stilingos tunikos, suknelės, kurios prisegamų gėlių motyvų aksesuarų dėka, lengvai tampa vakarėliui skirtais puošniais drabužiais.

„Neslėpsiu, pastaruoju metu sulaukiu turbūt daugiausiai komplimentų per visą savo gyvenimą, – po kolekcijos demonstravimo sakė R. Lukoševičiūtė, prisipažinusi iki šiol sutrinkanti, kai nejučia miesto vitrinose išvysta savo atvaizdą . – Vis dar negaliu patikėti, kad ta ilgaplaukė juodaplaukė, tai – aš!”.

Vakaro staigmena tapo „Kaukių akademijos“ aktorių Gintarės Čepukonytės ir Martyno Vaidoto pasaulinės juoko dienos proga parengtas improvizacinis šou. Aktoriai ne tik pasakojo, kaip gyvenimiškose situacijose žongliruoti kaukėmis, bet ir įsikūnijo į 2020m. Europos sportinių šokių čempionato nugalėtojų porą bei sušoko choreografinę kompoziciją „Žuvėdra ir kiras audroje“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)