Praėjusiais metais kolecijos pristatymą surengusi ir fiasko patyrusi Pramogų arenoje, šįkart I. Rutkauskaitė pasirinko kur kas jaukesnę ir mažesnę erdvę.

Pernai susirinkusiejį savo kėdes apleido vos įpusėjus renginiui. Vilniaus Pramogų arenoje vykusi mados puota privertė tirtėti nuo šalčio ne vieną atvira suknele pasidabinusią viešnią. O ir matomumas tokioje erdvėje buvo labai ribotas – tolimiau sėdėję žiūrovai negalėjo įžvelgti nei modelių, nei juos puošusių apdarų. Ką jau kalbėti smulkiausias apdarų detales, kurioms I. Žitkuvienė skyrė daugybė valandų kruopštaus darbo – jos liko tiesiog nepastebėtos.

„Susitikime ir paskęskime svajose“, – į kolekcijos pristatymą šiemet kvietė dizainerė.

Dailiomis rankų darbo sukniomis aprengtų modelių „Grafo“ galerijoje pamatyti atvyko didžiulis būrys žinomų svečių tarp kurių ir S. Starkutė, Ž. Grigaitis su žmona, A. Paltarokas, S. Brazdžionytė ir daugelis kitų.

Žilvinas Grigaitis su žmona INŽI mados renginyje viešėjo pirmąjį kartą ir teigė, jog yra girdėjęs, jog prie šių metų kolekcijos dirbo itin profesionali komanda, todėl ką tik iš Australijos grįžęs žinomas vyras sakė norėjęs palyginti, kaip profesionaliai dirbama užsienyje ir gimtinėje.

Paklaustas, kodėl būtent vestuvinių suknelių pristatymas patraukė juos su žmona, Ž. Grigaitis nusijuokė: „Nejuokaukite, kaip sakoma: niekada nesakyk niekada. Tiesa, Elė Lietuvoje bus labai trumpai ir jai įdomu, ką kuria lietuvių dizaineriai. Atvykome čia su draugais iš Kanados, kuriems man taip pat džiugu parodyti, ką galima sukurti Lietuvoje. Gerai jaučiuosi rodydamas lietuvius užsieniečiams.“

Kolekciją galite pamatyti čia.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (54)