16
Kitas

Teisės vairuoti netekęs A. Duonėla nežinojo, kad negali vairuoti

Neblaivus vairavęs Radžis bausmę iliustravo liaudiška daina

Sausio 15-osios rytas dainininkui Radžiui Aleksandrovičiui taip pat nebuvo itin malonus. Vilniaus apylinkės teisme lankęsis vyras išgirdo, kad teisės vairuoti netenka metams, negana to, už Kelių eismo taisyklių pažeidimą dainininkas turėjo patuštinti ir kišenes. 289 eurai – tiek dainininkui teko pakloti už tai, kad pakilnojęs taurelę sėdo prie vairo.

„Nusikaltai ir atsakyk. Neturiu laiko skųsti teismo sprendimo. Praeis tas laikas. Tai pamoka visiems kitiems“, – išgirdęs, kokią bausmę jam skiria teismas, DELFI kalbėjo vyras.

Popscenos dievaitis į pareigūnų rankas įkliuvo dar praėjusių metų gruodį. Vyras neslėpė, kad važiuoja iš naktinio klubo, kuriame ragavo alkoholio. Radžiui buvo nustatytas 1,15 promilės girtumas.

Radži Aleksandrovičius

Policijos pareigūnų reido metu sustabdytas atlikėjas nesipriešino ir sutiko pasitikrinti blaivumą. Bausmę vyras priėmė oriai, nebandė išsisukti, priešingai – net teisme tikino, kad niekas nekaltas, tad teks atsakyti. Beje, į pirmąjį posėdį kailiniais ir auksiniais papuošalais gausiai išsipuošęs vyras atvyko pakilios nuotaikos. O likus kelioms dienoms iki posėdžio, DELFI žurnalistei jis net sudainavo dainą: „Niekas kitas čia nekaltas, mergužėle tu pati“.

Kiek vėliau atlikėjas pasakojo, kad netekus teisės vairuoti nelabai daug kas pasikeitė. Ir iki tol į koncertus jį vežiodavo vairuotojas, tad pastaruoju metu vairuotojas jį tiesiog vežioja daug dažniau. Net teisės vairuoti netekęs vyras nelipa į viešąjį transportą, skubiais atvejais mieliau kviečia taksi.

16
Kitas

Teisės vairuoti netekęs A. Duonėla nežinojo, kad negali vairuoti

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (93)