„Esu buvusi ir Tailande, ir Indijoje, bet visos kitos vietos naujos, – DELFI pasakojo Ingrida. – Indijoje koncertavome su grupe, nuo tada „sergu“ indišku maistu, todėl labai norėjau čia grįžti ir ilgiau pakeliauti.“

Bankoke trijulė sėdo į kruizinį laivą ir leidosi ieškoti įspūdžių. „Į Indiją plaukėme per SIngapūrą, Malaiziją ir Šri Lanką. Laivą palikome Kochi, Indijoje, vėliau keliavome po Keralą“, – vardijo I. Martinkėnaitė.

Beje, Singapūre Ingrida aplankė ir draugę. „Buvo labai smagu pasimatyti po daugiau nei 10 metų pertraukos“, – šyptelėjo įspūdžiais besidalydama Ingrida.

Feisbuko draugus egzotiškomis asmenukėmis erzinanti atlikėja nusijuokė, kad kelionė buvo seniai planuota ir ilgai laukta. Ir nors atlikėjų darbo grafikas įtemptas, ji tikino, kad darbai nenukentėjo, nes kelionė planuota seniai, viskas kruopščiai apgalvota.

„Oras – 34 laipsniai, vanduo – 36. Kad ir kaip norėtųsi daugiau pamatyti, vis dėto traukia link vandens, tad nemažai laiko praleidome pajūryje“, – šyptelėjo Ingrida pasidalydama atostogų akimirkomis.
Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (25)