Į ją sugužėjo projekto dalyviai, jos vedėjai, komisijos nariai, kūrybiniai darbuotojai, operatoriai, į svečius užsuko ir praėjusiais metais projektą laimėjęs choreografas Aurelijus Liškauskas. Keliasdešimt žmonių jautėsi lyg viena šeima.

Nijolė Pareigytė R. Vyšniausko sūnui Ąžuolui iš kaladėlių padėjo statyti pilį, kiti dalijosi patirtimi apie patirtus išgyvenimus, drąsino vienas kitą, nuoširdžiai linkėjo sėkmės.

Dūzgės išskirtinės buvo ir tuo, kad jose svaigalų vartota mažiau nei nealkoholinių gėrimų. Daugelis projekto dalyvių rankose laikė ne taurę, o morką. „Nauja tradicija – graužti morkas, labai ramina“, – juokėsi dūzgėse atsipalaiduoti susirinkę projekto dalyviai ir kūrėjai.

„Pas mane dūzgės vyko, kai filmavome pirmąją laidą, o dabar visus pakviečiau antrą kartą. Smagu, kad visi galime pabūti kartu“, – kalbėjo R. Vyšniauskas, kuris pats pernai dalyvavo projekte „Delfinai ir žvaigždės“ ir iki finalo jam pritrūko tik vieno žingsnio.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)