Nubalinti veidai, praštmatnūs perukai ir iki paskutinės siūlės prabangios suknelės - tai garsiausias Lietuvos moteris pavertė neatpažįstamomis baroko deivėmis.

Anot vakaro organizatorių, kolekcija nukels į nežabotų fantazijų ir neatsakingos laisvės laikmetį, kuriame kiekviena dama galėdavo atrasti dalelę savęs. Drąsios, elegantiškos ir koketiškos, išdykusios, rafinuotos ir pasitikinčios savimi - visos jos naujos dizainerio 2016 metų kolekcijos įkvepėjos.

Podiumu šįvakar žengė Katažina Zvonkuvienė, Gabrielė Martirosianaitė, laidos "Labas rytas" vedėjo Richardo Jonaičio mylimoji Jovita Balčiūnaitė, Karolina Toleikytė, fotografo Gedimino Žilinsko mylimoji Deimantė Kazėnaitė, Rūta Elžbieta Mazurevičiūtė, Eglė Jakštytė, vakarą vedusio Tado Rimgailos žmona Liucina, Šorena Džaniašvili ir, žinoma, kasmet Liutauro podiumu žengianti Inga Stumbrienė bei kitos.

Į iškilmingą vakarą sugūžėjo gausus būrys išsipusčiusių damų ir jas lydinčių vyrų. Prabangaus mados šou nepraleido Simona Burbaitė, Vytautas Rumšas, Oksana Zlatkovaitė, Agnė Jagelavičiūtė ir daugelis kitų.

Palaikyti savo žmonos, šįvakar žengusios podiumu, atvyko ir verslininkas Aivaras Stumbras. Beje, savo merginą Deimantę Kazėnaitę, žengusią podiumu, palaikė ir jos vaikinas Gediminas Žilinskas, kuris kiekvieną jos žingsnį ne tik stebėjo, bet ir įamžino fotoblykstėmis.

Gerokai vėliau nei buvo pažymėta pakvietime, į renginį atvyko ir besilaukianti Vita Pliadytė-Jakutienė su drauge Neringa Šiaudikyte. Ir nors moterys stengėsi išvengti dėmesio, nuo fotoblyksčių joms nepavyko pasislėpti.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (88)