Ketvirtadienio vakarą Ieva kvietė kartu pasigaminti vėlyvą vakarienę. „Šiandien valgiau tik bandelę su dešrele, todėl sunku žiūrėti į maistą, norisi imti ir valgyti, – į virtuvę svečius sukvietusi pareiškė I. Stasiulevičiūtė. – Kadangi tikrai nesinori ilgai gaminti, visi produktai, kuriuos šiandien naudosiu, yra greitai paruošiami ir lengvi. Pavyzdžiui, vienas iš patiekalų bus žuvis su burokėliais, žuvis šviežia, tad kepti nereiks ilgai.“

Esantiems šalia Ievos – sekasi. Tai, kad ji moka gaminti fantastiškus patiekalus, niekam nėra paslaptis – kuo puikiausiai tai įrodė televizijos projekte „Skonis“. Daug jos vakarienės patiekalų atkeliavę iš močiutės. Ievos virtuvėje ji – geriausia patarėja. „Nors dabar ji jau ir mano patiekalus gamina“, - juokiasi Ieva.

Vakarienei Ieva paprastai skiria daugiau laiko, mėgsta neskubėti. „Juk dieną, dažnai būna, per darbus maistui neturiu laiko, užkandu, ką papuola ir kur papuola, - sako. – Vakarienė neskubant, namuose, yra tarsi apdovanojimas pačiai. Po sočios vakarienės, atsigėrusi „Borjomi“, leidžiu sau suvalgyti netgi desertą. Jei eičiau miegoti alkana, turbūt sapnuočiau, kad valgau“.

Savaitgaliais Ievos vakarienė sotesnė nei įprastomis darbo dienomis. Būna, gaminti ją pradeda per pietus, o prie stalo sėda vakare. „Vakarienėje procesas man ne mažiau svarbus, nei sotumo jausmas“, - sako. Savaitgaliais ji dažniausiai gamina mėsą – kepa žvėrienos kumpį arba antį. Darbo dienos vakare ant jos stalo gali atsirasti tuno arba jautienos tartaras, šiltos salotos su žuvimi, jūros gėrybėmis ar burokėliais.

Jei vakaras ilgesnis, ji gamina lazaniją, rizoto arba kepa picą, o svečiams mėgsta ruošti tai, kas ilgai kepa. „Namai tuomet pakvimpa maistu, tas kvapas žadina apetitą, o mes galime smagiai šnekučiuotis, kol maistas bus patiekiamas. Aš tikrai mėgstu gaminti, užtat man visiškai nesunku“, - tikina ir priduria, kad kiekviena vakarienė jai – šventė.

Šventę Ieva kartu su mineraliniu vandeniu „Borjomi“ sukūrė ir kulinarijos „Čiop Čiop“ studijoje - susirinkusiems svečiams pagamino vėlyvą vakarienę.