„Vanity Fair Italia“ kalbina tokias pasaulinio lygio žvaigždes kaip Rihanna, Angelina Jolie, Brad Pitt, Gwyneth Peltrow ir daugybė kitų. Man didelė garbė, kad šis prestižinis žurnalas susidomėjo manimi – modeliu, siekiančiu karjeros Milane. Specialiai man buvo surengta fotosesija, trukusi ne vieną valandą, fotosesijoje dalyvavo didelė komanda profesionalų. Labai džiaugiuosi jos rezultatais!” – savo įspūdžiais dalinasi Agness.

Šiuo metu didžiąją laiko dalį Milane praleidžianti Agness juokiasi, jog lietuviai jau, tikriausiai, spėjo jos pasigesti.

„Labai tikiuosi, kad Italijoje įsitvirtinsiu ir ji taps mano antraisiais namais. Kolegos man pranašauja sėkmingą karjerą ir giria mano išvaizdą, plaukus, liekną figūrą, įgimtą artistiškumą ir charizmą. Jokia paslaptis, kad šiandien taip puikiai atrodau estetinės medicinos specialistų dėka. Prieš metus klinikoje „Grožio pasaulis“ Kaune man buvo padailinta nosis, implantais padidinta krūtinė, injekcijomis padailinti veido bruožai. Šioje klinikoje planuoju ir dar vieną estetinę operaciją apie kurią dar nenoriu pasakoti – portalui DELFI sakė Agness.

Agness Landau fotosesija žurnalui "Vanity Fair Italia"
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (115)