Palaikyti savo scenos kolegės atvyko ir Viktorija Sutkutė su širdies draugu. Simona su Viktorija dainuoja grupėje „Pinup Girls“.

Simona su Žygimantu laidoje, kurią žiūrovai išvys Šv. Velykų vakarą, atliko dainą apie lapę. Žygimantas įkūnijo lapę, o Simona – medžiotoją. Nuotaikingai dainai lietuvišką tekstą parašė pats Ž. Stakėnas.

Tiesa, laidos filmavime dalyvavo ir daugiau artimųjų. Ekstremalų ir aplodismentais palydėtą Katažinos Zvonkuvienės pasirodymą stebėjo ir jos mama. Mantas Stonkus, sužinojęs, kad filmavimą stebi Katažinos mama, nepraleido progos ją pakalbinti.

Šią laidą, kurios metu Džilda tapusi Ineta Stasiulytė nutraukė pasirodymą ir paliko projektą, o Donata Gutauskienė bandė išprašyti viešbučio nemokamai apgyvendinti Radžį, televizijos žiūrovai pamatys Šv. Velykų vakarą.
Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)