Aras su Martyna viešumoje kartu nesirodo. Šįkart jie taip pat stengėsi išvengti fotografų dėmesio. Vos tik atvykę į LRT studiją ir pamatę žiniasklaidos atstovus, jie išsiskyrė. Prie fotografų stabtelėjo tik A. Vėberis, kol jis pozavo, Martyna stoviniavo šiek tiek toliau, vengė fotografų.

Vėliau, stebėdami „Eurovizijos“ transliaciją LRT kavinėje, jie taip pat nenoriai pozavo fotoblysktėms. Pasibaigus „Eurovizijos“ finalui, pora patraukė ir į viename Vilniaus naktiniame klube vykusias „eurovizines“ dūzges, kur mielai bendravo tiek dviese, tiek su kitais vakarėlio dalyviais.

Aras Vėberis su Martyna Kerbedyte

Aras nelinkęs atvirauti apie asmeninio gyvenimo detales.

Vis dėlto ne paslaptis, kad Martyna anksčiau buvo ištikima grupės „Naktinės personos“ gerbėja. Būdama paauglė ji net vadovavo A. Vėberio ir A. Chošnau grupės gerbėjų klubui.

Pora kartu nuo 2014-ųjų. Tų pačių metų pabaigoje M. Kerbedytė patyrė siaubingą traumą, po kurios tik per stebuklą liko gyva. Moteris iškrito pro langą iš septinto aukšto. Martyna nukrito ant „Lexus“ automobilio, kuris po įvykio liko sumaitotas.

M. Kerbedytė – lietuviškos popscenos karaliaus Kastyčio Kerbedžio dukterėčia.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (47)