Švedijoje įvyksiančiame konkurse D. Montvydas Lietuvai atstovaus su žaibiškai išpopuliarėjusia daina „I‘ve been waiting for this night“. Burtai lėmė, jog atlikėją išvysime gegužės 12 dieną - per antrąjį pusfinalį. Tiesa, Donato ryžtas ir ambicijos neleidžia suabejoti, jog jo dainą girdėsime ir per finalą - gegužės 14-ąją.

Per tiesioginę DELFI konferenciją į gerbėjams rūpimus klausimus atsakęs D. Montvydas neslėpė, jog į „Euroviziją“ važiuoja ne šiaip sudalyvauti, bet laimėti. Jis žadėjo užtikrintai siekti to, kas nepavyko nė vienam iki šiol konkurse dalyvavusiam Lietuvos atlikėjui.

„Jau po Azerbaidžano sau sakiau, kad laiko klausimas, kada vėl grįšiu į „eurovizinę“ atranką. Ir tai nutiko šiais metais. Iš daugybės dainų variantų pasirinkau būtent šią, nes mačiau viziją - mačiau save stovint ant „Eurovizijos" scenos, laikant statulėlę. Ši daina man leido vizualizuoti tą pergalės jausmą“, – pasakojo atlikėjas.

2012 metų pasirodymą Azerbaidžane D. Montvydas vertina teigiamai ir dėl 14 vietos nė kiek nesisielojo nei anuomet, nei dabar - juk tai, anot Donato, yra vienas iš trijų geriausių rezultatų Lietuvos istorijoje.

D. Montvydas tikino, jog visų svarbiausia scenoje - patirtis, pasitikėjimas savimi ir džiaugsmas, kurį jis perteikia savo klausytojams. Be to, anot atlikėjo, švedų prodiuserių jam sukurta daina turi vakarietišką skambesį - tai esą didelis pliusas šiame konkurse.

Šiemet, anot atlikėjo, nėra vieno aiškaus lyderio tarptautiniame konkurse - priešingai nei praėjusiais metais, kai švedo Manso Zelmerlowo buvo laikoma viena iš konkurso favoričių dar prieš prasidedant pirmajam pusfinaliui.

„Nėra to vienintelio, vadinasi, suteiki sau dar didesnę viltį“, – tikino atlikėjas.

Kartu su D. Montvydu į Švediją ketina vykti ir jo šeima: žmona Veronika bei dukra Adelė. „Jeigu viskas tvarkoje, mes važiuojame visi kartu. Noriu, kad ji pasidžiaugtų, didžiuotųsi savo tėčiu. Jau nuspręsta, tėtis nusprendė!“ – džiaugsmo neslėpė dainininkas ir pridūrė, jog per du intensyvius atrankos mėnesius, pakankamai dėmesio skirti savo šeimai jis tiesiog negalėjo.

Konferencijos vaizdo įrašą, kuriame D. Montvydas atskleidžia savo mintis apie grimą, žvaigždžių ligą ir „eurovizines“ intrigas,
žiūrėkite čia:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (154)