Podiumu be pertraukų žengė 80 modelių. Kolekcijos pagrindą sudarė juoda ir balta spalvos, tik kai kuriuose deriniuose ryškiai sužibo alyviniai akcentai.

Naujausioje D. Vapsvės kolekcijoje, kaip ir ankstesnėje jos kūryboje, netrūko geometrinių formų, griežtos simetrijos arba atvirkščiai - asimetrijos. Ir nors kirpimai - architektūriškai griežti, drabužiai pasižymi lengvu kritimu ir laisvumu.

Net tris skirtingus modelius pademonstravo podiumu žengusi Simona Burbaitė.

Kolekcijos akimirkos - nuotraukų galerijoje:

Į uždarą vakarą buvo pakviesta net 600 žmonių. Renginyje apsilankė Liucina ir Tadas Rimgailos, Vaida Skaisgirė, Joringis Štatas, Diana Dargienė su dukra, Joana Bartaškienė, Aistis Mickevičius, Renata Norvilė, Kristina Savickytė, Rūta Elžbieta Mazurevičiūtė, Aistė Jasaitytė-Čeburiak su vyru, Girmantė Vaitkutė, Paulius Jonikas ir Monika Pundziūtė, Gabrielė Martirosianaitė, Ingrida Kazlauskaitė, Žygimantas Gečas ir Anžela Adamovič, Inga Budrienė, Natalija Martinavičienė, Dovilė Filmanavičiūtė ir Agnė Jagelavičiūtė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (22)