Į uždarą vakarą buvo pakviesta net 600 žmonių. Renginyje apsilankė Liucina ir Tadas Rimgailos, Vaida Skaisgirė, Joringis Štatas, Diana Dargienė su dukra, Joana Bartaškienė, Aistis Mickevičius, Renata Norvilė, Kristina Savickytė, Rūta Elžbieta Mazurevičiūtė, Aistė Jasaitytė-Čeburiak su vyru, Girmantė Vaitkutė, Paulius Jonikas ir Monika Pundziūtė, Gabrielė Martirosianaitė, Ingrida Kazlauskaitė, Žygimantas Gečas ir Anžela Adamovič, Inga Budrienė, Natalija Martinavičienė, Dovilė Filmanavičiūtė ir Agnė Jagelavičiūtė.

Į mados renginį išsiruošę žmonės ir patys pademonstravo stilingumą, išradingumą ir išskirtinumą. Daugelis jų atrodė taip, lyg patys būtų ką tik nužengę nuo podiumo.

Vis tik daugelio žvilgsnius traukė nepriekaištingai atrodanti Agnė Jagelavičiūtė. Moteris šiam vakarui pasirinko juodos spalvos suknelę, prie kurios priderino klasikinius aukštakulnius.

Šįvakar visi jie stebėjo naujos kolekcijos pristatymą, kurio idėją kūrėja brandino ne vienerius metus. Šis pristatymas jai itin svarbus, būten todėl ji pati rūpinasi tiek choreografija, tiek režisūra.

D. Vapsvė pasakojo, kad ši kolekcija tarsi atspindi jos istoriją - ko neteko, ką rado, kuo džiaugiasi ir dėl ko liūdi.

Podiumu žengė daugiau nei 80 modelių. „Domino“ kolekcijos veidas – garsi manekenė Meda Jonaitytė.



Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (87)