"Rudens sezonas man prasidejo su netikėtumais ir stagmenomis. Rudenį čia, Australijoje, kaip jau tapo įprasta, skelbia Melburno "Formulės 1" varžybos. Australai vėl turi puikią dingstį pamiršti blogėjančią ekonominę situaciją ir pasikedenti plunksneles: šis renginys neapsieina be prabanga tviskančių vakarėlių, griežtų aprangos kodų bei išskirtinių kulinarinių šedevrų. Pasiruošimas šioms varžyboms vyksta ištisus metus. Kaip ir Melburno žirgų lenktynės ar Australian Open teniso turnyras, minėtąjį "Formulė 1" etapą taip pat lydi madų pristatymai, parodų atidarymai bei kokteilių vakarėliai", - pasakoja Ž. Grigaitis.

Pasak į išskirtinius vakarėlius vis kviečiamo verslininko, neretai pačios lenktynės nublanksta prieš prabangius uždarus renginius bei susitikimus. Šiemet tarp lenktynių žiūrovų turėtų būti ir dainininkė Madonna.

Bilietai į lenktynes kainuoja nuo 45 iki 1000 Australijoe dolerių, o VIP bilietas, kurį gali nusipirkti ne kiekvienas, kainuoja iki 25 tūkstančių Australijos dolerių.

Australai ypatingai palaiko savo tautietį lenktynininką Danielį Ricciardo, kuriam pastaruoju metu ne itin sekasi. Todėl šis iki pat lenktynių vengia žiniasklaidos dėmesio ir su spauda nebendrauja.

Tačiau "Forumulės 1" varžybose bei joms skirtuose renginiuose vyksta daug įdomių užkulisinių dalykų. Taip nutiko ir Žilvinui, kuris vieno priėmimo metu gavo neįtikėtiną pasiūlymą.

"Šių renginių sukūryje galima sutikti daug įdomių, įtakingų žmonių: bankininkų, investuotojų, kolekcionierių, žurnalų redaktorių, televizijos pradiuserių. Vieno tokio vakarėlio metu netikėtai gavau labai įdomų pasiūlymą. Vieno gerai žinomo pasaulinio televizijos kanalo prodiuseriai pasiūlė galima bendradarbiavimą. Jo iniciatorė buvoChrista Billish - gerai žinoma verslininkė ir meno kūrinių kolekcionierė, gyvenanti tarp Sidnėjaus bei Los Andželo. Ji matė mano namų dekoro sprendimus Vilniuje, Palangoje, Melburne. Tuo metu buvo filmuojamos užsklandos 2017 metų TV sezonui", - intriguoja Ž. Grigaitis.

Su australijos lietuve Elle Grigaitis susituokęs verslininkas pasakoja, jog laida, su kuria gavo pasiūlymą bendradarbiauti, yra labai populiari, o jos dalyviai - žinomi ir turtingi žmonės: "Tai - tikro gyvenimo laida, kuri pasižymi nerealiais pinigų švaistymais ir spindi nepaprasta prabanga. Kitų metų sezono laidos gali būti filmuojamos ne tik Australijoje, bet ir Europoje, o laidos prodiuseriai išreiškė susidomėjimą mano hobiu: interjero dekoravimu ir originaliais sprendimais. Todėl gavau pasiūlymą bendradarbiauti. Australijoje nesu varžomas darbo reikalavimų, tad tai man gali būti labai įdomi patirtis. Laidos kūrimo licensija priklauso pasauliniam "Arena" kanalui. Visa tai skamba intriguojančiai ir gali stipriai pakeisti mano ateities planus. Tačiau teks pasukti galvą, kaip viską suderinti ir pateikti, nes kai kurie meno kūriniai gali kainuoti ir 100 tūkst. Australijos dolerių. Kaip jau ne kartą sakiau, gyvenimas pilnas siurprizų ir laikas parodys, kaip pasiseks įgyvendinti grandiozinius planus. Kas žino, gal mano hobis virs atskiru konsultavimo verslu ir net atskira laida."

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (289)