Prašymas skirtis buvo pateiktas bendru sutarimu, tad porai neteko savo santykių irimo priežasties ilgai aiškintis teismo salėje.

Tuomet portalui DELFI Seržas pasakojo, kad skyrybos tebuvo formalumas. Anot jo – su žmona kartu jie nebegyveno jau septynerius metus, o oficialų skyrybų faktą vis atidėdavo dėl vaikų, kuriems tai buvo itin skaudi žinia.

S. Gandžumianas su žmona Kristina susilaukė dviejų vaikų – sūnaus ir dukros – paauglius skira ketveri metai.

Jau tuomet vyras neslėpė, kad simpatijų netrūksta. Kovo 10-osios vakarą vykusio rašytojo Michailo Žvaneckio vakarą dizaineris tai įrodė – pasirodė su žavia dama.

Seržas Gandžumianas su drauge

M. Žvaneckio humoro vakaro nepraleido ir daugiau garsių žmonių. Rašytojo-satyriko humoru mėgavosi natūralios medicinos žinovė Jelena Tulčina bei filosofas Leonidas Donskis.

Renginio organizatoriai šį vakarą vadino ypatinga švente mąstantiems, inteligentiškiems, humoro ir ironijos jausmo nestokojantiems Lietuvos žmonėms. Išties, nepaisant to, kad pasirodymo dieną bilietai į M. Žvaneckio vakarą kainavo kiek daugiau nei po šimtą eurų, žiūrovų salėje nestigo.

Michailui įžengus į salę, susirinkusieji jį pasveikino šiltų aplodismentų banga. Kai kurie tam, kad kuo iš arčiau pamatytų savo numylėtinį, rankose spaudė žiūronus, kuriuos netrukus paslėpė ir mėgavosi girdimu pasirodymu.

Sostinės Kongresų rūmuose vykęs rašytojo-satyriko vakaras susirinkusiems išties paliko gerų įspūdžių. Tą jie patvirtino gausiais aplodismentais, pasibaigus jo pasirodymui.

Daugiau vakaro akimirkų – galerijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (30)