Renginio organizatoriai šį vakarą vadina ypatinga švente mąstantiems, inteligentiškiems, humoro ir ironijos jausmo nestokojantiems Lietuvos žmonėms. Išties, nepaisant to, kad pasirodymo dieną bilietai į M. Žvaneckio vakarą kainavo kiek daugiau nei po šimtą eurų, žiūrovų salėje nestigo.

Michailui įžengus į salę, susirinkusieji jį pasveikino šiltų aplodismentų banga. Kai kurie tam, kad kuo iš arčiau pamatytų savo numylėtinį, rankose spaudė žiūronus, kuriuos netrukus paslėpė ir mėgavosi girdimu pasirodymu.

Sostinės Kongresų rūmuose vykęs rašytojo-satyriko vakaras susirinkusiems išties paliko gerų įspūdžių. Tą jie patvirtino gausiais aplodismentais, pasibaigus jo pasirodymui.

Šis vakaras buvo ypatingas ir todėl, kad jis buvo surengtas Michailo gimtadienio metu.

Kovo 11-osios išvakarėse rusų satyriko išminties klausėsi natūralios medicinos žinovė Jelena Tulčina, dizaineris Seržas Gandžumianas bei filosofas Leonidas Donskis.

Vakaro akimirkos - nuotraukų galerijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (323)