Oksana Pikul-Jasaitienė pirmagimio laukimą krupščiai slėpė. Vis tik atėjo metas, kuomet to ji nebegalėjo nuslėpti. Šiuo metu tik motinystės džiaugsmu gyvenanti moteris iki nėštumo buvo ne tik popgrupių „Naujosios Pupytės“ bei „PopLadies“ atlikėja, bet ir laidos „Žvaigždžių dešimtukas“ vedėja. Eteryje moteris pasirodydavo kartu su šarminguoju Vitalijumi Cololo.

Oksana Pikul-Jasaitienė

Prieš dvejus metus žinių laidos žiūrovus nustebino ir kintančios orų mergaitės Karolinos Liukaitytės formos. Pirmosios atžalos besilaukianti moteris ilgai nesitraukė iš eterio. Šiuo metu ji vėl grįžo į senas vėžes ir toliau praneša apie prastus arba džiuginančius orus.

Karolina Liukaitytė

2015-ųjų vasaros pabaigoje žiniasklaidą pasiekė žinia apie Rūtos Mikelkevičiūtės nėštumą. Laidą „Valanda su Rūta“ vedanti moteris nenutraukė savo darbų iki aštuntojo nėštumo mėnesio. Negana to, lieknas linijas iki pat nėštumo dienos išlaikiusiais Rūtai vis didėjantį pilvuką puikiai padėjo paslėpti laidos stilistas. Beje, laidos prodiuseriai taip pat ja rūpinosi – laidos metu ji diskusijas vesdavo sėdėdama, o ne stovėdama, kaip buvo įprasta anksčiau.

Pernai amžiną meilę Jogailai Morkūnui prisiekusi Indrė Kavaliauskaitė netrukus pranešė ir dar vieną džiugią žinią. Netrukus pasaulį išvys jųdviejų kūdikis. Įvairių televizijos projektų vedėja iki šiol nenutraukia savo veiklos, nors, kaip yra pati pasakojusi, kūdikio turėtų susilaukti vos atšilus orams. Šiuo metu moteris kartu su kolega Mindaugu Stasiuliu laiko projekto „Kadagys“ vairą. Vilnietė kiekvieną sekmadienį praleidžia Kaune.

Indrė Kavaliauskaitė-Morkūnienė

Tris atžalas auginanti laidos „Duokim garo!“ vedėja Loreta Sungailienė ramiausiai laukėsi pirmagimio ir dirbo iki paskutiniųjų nėštumo dienų. Antrasis ir trečiasis nėštumas iš moters pareikalavo daugiau jėgų, tad darbus teko stabyti anksčiau. Vis tik kiek paauginusi vaikus trijų vaikų mama toliau tęsia darbus ir neketina lėtinti tempo.

Ieva Norkūnienė ir Loreta Sungailienė

Darbus eteryje tęsė ir antro vaikelio besilaukianti Eglė Skrolytė. Su Juozu Liesiu šiuo metu du vaikus auginanti moteris tuomet televizijos žiūrovams šypsojosi vesdama laidą „Mamyčių klubas“. Net ir vieniša tapusi dviejų vaikų mama toliau spėja visur: ir šypsotis televizijos eteryje, ir dalyti meilę vaikams.

Eglė Skrolytė

Neseniai paaiškėjo, kad naujos gyvybės laukiasi ir laidos „Labas vakaras, Lietuva“ vedėja Živilė Vaškytė-Lubienė. Kartu su vyru Edgaru Lubiu moteris laukiasi jau antro vaikelio. Iki šiol ji sėkmingai tęsia darbus televizijos eteryje.

Živilė Vaškytė-Lubienė

Televizijos laidų vedėja Laura Imbrasienė besilaukdama antrojo vaikelio taip pat dirbo eteryje. Žinia apie moters antrąjį nėštumą pasklido vasaros pabaigoje, o nuo rudens ji dar ėmėsi naujojo laidos „Padėkime augti“ sezono ir sėkmingai darbavosi iki pat gimdymo.

Televizijos eterio ir gyvenimo pora Paulius Skučas bei Indrė Kuodytė-Skučienė pirmagimės susilaukė 2015 metų sausio pradžioje. Abu žurnalistai net ir laukimo metu dirbo kartu - laidoje „Labas vakaras, Lietuva“.

Indrė Kuodytė-Skučienė
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (85)