Pats jauniausias stilistas ir viso Lietuvos elito draugas – Joringis Šatas aukščiausią balą skyrė daininkei Lady Gagos suknelei: „Jos įvaizdis buvo tiesiog tobulas ir pats gražiausias iš visų įvaizdžių, kokius esu matęs prieš tai, ir apskritai ant raudono kilimo“, – žavėjosi Joringis.

Stilistas Kęstutis Rimdžius Lady Gagos suknelei skyrė antrąją vietą: „Kai moteris turi charizmą ir sugeba visokeriopai laužyti standartus! Puikus pasirinkimas raudonąjam kilimui! Balta yra viena iš šį sezoną vyraujančių spalvų. Kelnių ir įmantraus korseto derinys – puikus būdas norinčioms nelikti nepastebėtoms!“

"Oskarai 2016"

Antroji moteris, gavusi Joringio simpatiją yra Sarah Silverman: „Subtilu, elegantiška, prabangu.”

"Oskarai 2016"

Na, o kaip jaunasis stilistas ir sakė: „Klasika – mano mėgstamiausias stilius“, todėl trečioji vieta atitenka Jennifer Garner.

Kęstučiui Rimdžiui būtent ši suknelė atrodė labiausiai verta pirmosios vietos. „Neseniai virusi diskusija apie juodos spalvos išnešimą ant raudono kilimo! Puikus pavyzdys, kaip su juoda suknele būsi pastebėta visada! Tobulas siluetas, gražus ir nenuobuodus kirpimas – nei per daug, nei per mažai“, – sakė stilistas.

"Oskarai 2016"

Trečiąją vietą Kestutis Rimdžius skyrė Cate Blanchett: „Šviesiaplaukėms nereikėtų bijoti pastelinių spalvų! Čia puikus įrodymas ir dar viena iš sezono karalienių – metų spalva! Gan paprastas siluetas, bet visą vaizdą sukuria nuostabus rankų darbo dekoras.“

TOP 3 siaubingiausios raudonojo kilimo suknelės

„Siaubūnės“ suknėlės titulą Joringis padovanojo rožiniam Phyllis Nagy apdarui. „Tarsi eitų į pajūrį. Primena neskoningą nuomos punktą ir visai nedera prie raudonojo kilimo. Ir aukštakulniai, kurie dažniausiai ištaiso situaciją čia jau nebepadeda“, – atviravo jis.
"Oskarai 2016"

Pirmoji vieta Kęstučio Rimdžiaus nuomone, atiteko Kate Winslet. „Idėja gal ir gera, bet audinys primena šukšlių maišą! Blizgančių audinių vakarines sukneles gali sau leisti devėti tik visiškai figūros trūkumų neturinčios moterys! O tikriausiai tokių vis tik mažuma! Tad šįkart aktorė atrodo maža, liemens liniją praradusi būtybė“, – sakė Kęstutis.

Kate Winslet

Antroji ir trečioji vietos atiteko Jacqueline West ir Drew Kunin.

"Oskarai 2016"

„Šios suknelės labai iškraipo figūras. Šampaninę suknelę vilkinti dama, atrodo labai liekna, tačiau suknelė ją paverčia beforme, kažkiek primena naktinius. O juoda čia vizualiai paverčia žmogų stambesniu. Žinoma, nuėmus rankoves suknelės modelis būtų įdomus, tačiau labiau tinkantis aukštai ir lieknai moteriai“, – kalbėjo Joringis.

"Oskarai 2016"

Antrą ir trečią vietas Kęstutis Rimdžius atidavė Heidi Klum ir Olivia Wilde suknelėms.

„Heidi suknelė atrodo kaip fėjos kostiumas vaikų gimtadienio šventei. Spalva per saldi, audinys paslepia visus gražios moters privalumus! Asimetrijos jau pats laikas vengti! Tai nėra itin madingas kirpimas“, – kritikavo K. Rimdžius.

Heidi Klum

Stilistui O. Wilde suknelė pasirodė, kaip gera idėja, tačiau visgi nepavykusi: „Idėja gera, bet kažkas ne taip! Liemens linija per aukšta viršutinei daliai, atrodo, jog pritrūko audinio ir idėjų kaip ją pabaigti. Kaklo papuošalas sustūmė figūrą ir sutrumpino kaklo liniją.“

"Oskarai 2016"

Daugiau raudonojo kilimo akimirkų:

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (21)