Savo nuomonę išreiškė ir Skaiva Jasevičiūtė-Kraujalė. Moteris savo feisbuko paskyroje rašė, jog dabar yra itin madinga „apsiskelbti“, jog sergi depresija, tačiau ši liga yra visai ne apie tai.

Taip, ši mergina yra fenomenas, tačiau kartais lazdą perlenkia. Dabar, pastebėjau, madinga paskelbti, kad tau yra depresija. Arba šviesti kitus, kad depresija yra liga, o ne būsena. Tačiau bet kuris žmogus, iš tiesų kada nors savo gyvenime susidūręs su depresija, supras, kad nėra tada nei laiko, nei noro nufilmuoti save verkiantį ir dėti į socialinius tinklus. Depresija – tai ne pažliumbimas lovoje, „Instagram“ filtras ir gerbėjų „like“, tai būsena, kada reikia rimtos pagalbos iš medikų, o ne sekėjų...“, - besidalydama Monikos Šalčiūtės vaizdo įrašu teigė S. Jasevičiūtė-Kraujalė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (199)