Laiške Andrius išreiškia begalinę meilę motinai ir atsiprašo jos už padarytas klaidas ir bei sukeltą skausmą. Nors laiškas – už širdies griebiantis, internautus apstulbino prastos A. Kandelio lietuvių kalbos gramatikos ir skyrybos žinios.

A. Kandelio įrašas „Facebook“ socialiniame tinkle (kalba netaisyta):

„Šią Nuostabę dainą,kurią atlieką Kally family,Norečiaų skirti savo mylimai mamytei,kurį manę labai mylį,saugoją,lepiną ir vis dar prižiūrį!!!Jos sveikatai ir sveikimo buklės sparčiam gerėjimui.

Norečiau tavęs atsiprasyti už tai,kad norėjai man padėti,o aš elgiausi kaip mažas berniukas,kuris, mažais briedziuko raguciais dauzė i sieną.

Uz tai, kai man buvo sunku,tavo jau rouksletos,uz mano mazesnes rankytės,gluoste man galvyte.Už tai,kad tu, matydavai mano penkis žingsnius i prieki ir leisdavai rinktis ir mokytis. Gyvenimę iveikti sunkumo kliutis pačiam, nepasiduoti ir kas benutiktu,judeti i priekį!!!

(Butent tai, ko man dabar labiausiai reikia!!!)

Atsiprašau už tai,kad tavę kažkuom iskaudinau,o tu apsimesdavai ir man neparodidamą savo skausmingų jausmų, tam,kad mano širdelė butų Laimingą ir man nematant,tu isspausdavai, su didelių širdelės skausmų , prisotintą ašarytę.

MIELA MAMYTE.AŠ TAVE LABAI,LABAI,LABAI MYLIU Miela mamyte. Aš tave labai, labai, labai myliu ir tikrai neatsiras, šioję visatoję, stipresnės širdelės už mano. Kuri yra skirta tau. Šioję Žemėję norių turėtį abų tėvelius, dar visą likusį gyvenimą

Tai yra brangiausią, ką mes-vaikai visada šalia savęs turime, ir apię tai mes dažnai užsimirštame.

Čia iš visos meilės ir širdies tau: Brangiausei mamytei.“

Pastaruoju metu A. Kandeliui buvo išties nelengva. „Šią vasarą išgyvenau didžiausią krizę savo gyvenime. Netekau visko: šeimos, sėkmingo verslo, pajamų, o galiausiai reputacijos. Aš net nepamenu, ką aš mačiau ir išgyvenau, nes man tai buvo tokia juoda banga. Tarsi cunamis užėjo ir aš nieko nenorėjau daryti, buvo apėmęs toks beviltiškumas“, – apie sudėtingą gyvenimo laikotarpį šokėjas pasakojo per vieną televizijos laidą.

Praėjusią liepą Lietuvos žiniasklaidoje pasklido žinia, jog į Kandelį panašus žmogus bandė pavogti drabužių už 320 eurų. Jis susimokėjo už marškinėlius, tačiau nuo kitų išsirinktų drabužių nuėmė apsaugines etiketes ir susidėjo juos į maišą. Pardavėjoms kilo įtarimų, tad jos apie tai pranešė apsaugininkams, kurie sučiupo vyrą ir iškvietė policiją. Tačiau belaukiant policijos vyras pastūmė drabužių kabyklą ant apsaugos darbuotojo ir pabėgo iš parduotuvės per tarnybinį išėjimą.

Teismas A. Kandeliui skyrė minimalią – 400 eurų baudą bei įpareigojo atlyginti žalą parduotuvei. Tiesa, žinomas vyras nemano, kad lengvai išsisuko. Jis puikiai supranta, kad visi pasmerkė jį už tokį poelgį, kuris jam sugriovė reputaciją, o taip pat jo šokių studiją paliko daugybė mokinių, sumažėjo ir kitų užsakymų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (206)