Vakarėlyje pasirodė ir visa Ingos bei Aivaro Stumbrų šeima. Inga DELFI pasakojo, kad laisvalaikį dažniausiai leidžia su visa šeima, tad neretai ir apsilanko tokiose kavinėse, kurių valgiaraštis yra draugiškas vaikams. Negana to, jų vyresnėlė dukra, devynmetė Estela, jau metus lanko kulinarijos būrelį, tad ir pati namuose mielai gamina.

„Kulinarijos pamokėlės vyksta ketvirtadieniais, tad penktadieniais tenka su visa šeima keliauti į parduotuvę ir pirkti visus produktus, reikalingus tam patiekalui, – nusijuokė Inga, pasakodama apie šeimos tradicija tapusius savaitgalinius apsipirkinėjimus. – Paskui, šeštadienį, visu kartu ir ruošiame tai, ko Estela išmoko paskutinėje pamokoje. Ji iš tiesų skaniai gamina, puošia įvairius keksiukus ir panašiai.“

Pati Inga taip pat neretai stoja prie puodų, tačiau, anot jos, vyras Aivaras šioje sferoje yra išradingesnis. „Jis labiau mėgsta eksperimentuoti. Aš gaminu taip paprasčiau. Kai ką esu išmokusi iš mamos, kai ką iš receptų knygų, nors kartais įkvėpimo pasisemiu ir iš pačio Aivaro“, – šyptelėjo Inga.

I.Stumbrienė papasakojo, kad jos šeimoje nėra taip, kad gaminti turi tik moteris. „Gaminame abu, todėl kam tuo metu yra įkvėpimas gaminti ar kas turi laiko, tas ir gamina. Būna, kad gaminame abu arba visi keturiese, o jei nėra ūpo ar laiko, tai visi keliaujame į restoraną“, – šyptelėjo moteris.

Į A. Ivanausko knygos pristatymą susirinko ir daugiau žinomų veidų: Agnė Jagelavičiūtė, Orijus Gasanovas, Aistė Jasaitytė, Asta Pilypaitė ir daugelis kitų. Vakaro metu mažyliai ne tik triukšmingai šėlo, bet ir gamino saldumynus bei ragavo Alfo ruoštų gardėsių.


Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (129)